Afbeelding
M Walinga

Geen jaaruitvoering Ons Genoegen

Algemeen

Muziekvereniging Ons Genoegen heeft besloten de geplande jaaruitvoering van zaterdag 27 november te annuleren. Hoewel volgens de huidige regelgeving dergelijke activiteiten wel georganiseerd mogen worden is het bestuur van Ons Genoegen zich bewust van de snelle verslechtering van de situatie rondom Corona in Nederland en helaas ook in Montfoort. De vereniging neemt de verantwoordelijkheid om te helpen bij het tegengaan van besmettingen. Een grote bijeenkomst past daar nu niet bij.

Dit jaar zou een extra element aan de uitvoering worden toegevoegd; Maestro. Naar het voorbeeld van het bekende televisieprogramma zouden drie prominente Montfoorters de strijd met elkaar aangaan om ‘De gouden baton’!

De drie Maestro’s (Andre Brugmans, Leendert Scheel en Bert Jansen) waren al helemaal klaargestoomd door dirigent Harry Tazelaar om het orkest te leiden.

Het bestuur van Ons Genoegen hoopt dat de jaaruitvoering medio april 2022 wel door kan gaan. De Maestro’s kunnen dan alsnog aan het werk worden gezien. De repetities voorspelden in elk geval een spannende wedstrijd.

Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 11 uur geleden
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 13 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 16 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting 18 uur geleden
Afbeelding
Magenta exposeert 20 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 25 apr, 19:00
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen 25 apr, 18:00
Dirigente Marja Timmer dirigeert het koor.
Concert Vrouwenkoor Vita Nova in Lekkerkerk 25 apr, 17:00