Afbeelding
pr

Maak je eigen sjaal

Algemeen

‘Verras eens iemand deze winter door ergens een zelfgemaakte sjaal neer te leggen’

Vanuit de parochie van de H. drie-eenheid worden al jaren sjaals van barmhartigheid gebreid of gehaakt. Deze sjaals worden als teken van medeleven gegeven aan (vage) bekenden. Dit jaar pakt de parochie het anders aan.

De sjaal van deze winter is anders dan anders. Deelnemers breien of haken een sjaal. Vervolgens doen ze deze in een doorzichtige zak en voegen er een briefje bij. Vervolgens leggen ze de sjaal neer op een plek waar de kans groot is dat hij terecht komt bij iemand die hem kan gebruiken, zoals de Voedselbank of de daklozenopvang.

Iedereen kan zich aanmelden om deel te nemen. U ontvangt dan van de organisatie een briefje dat u kan toevoegen in de zak. Vanwege de coronamaatregelen kan er niet samen worden gebreid of gehaakt. Iedereen maakt zelf een sjaal volgens eigen patroon, met eigen materialen. Het is winter, dus warme kleuren en wat dikker garen zijn welkom!

U kunt meteen beginnen met breien, het project loopt tot eind maart. Aanmelden kan op vorming@3eenheidparochie.nl. Daar kunt ook doorgeven of u in een emailgroep wilt, om foto’s van resultaten te delen.

Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 12 uur geleden
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 14 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 17 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting 19 uur geleden
Afbeelding
Magenta exposeert 21 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 25 apr, 19:00
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen 25 apr, 18:00
Dirigente Marja Timmer dirigeert het koor.
Concert Vrouwenkoor Vita Nova in Lekkerkerk 25 apr, 17:00