<p pstyle="BODY">Hans van Eijk werkt aan de beschoeiing.</p>

Hans van Eijk werkt aan de beschoeiing.

(Cees Reichard)

NLdoet bij Polsstokclub De Vlist

Op zaterdag 29 mei werden door vijftien vrijwilligers op NLdoet bij Polsstokclub De Vlist de handen uit de mouwen gestoken om het nieuwe seizoen weer goed te kunnen opstarten. Zij kregen daarbij hulp van de CDA-fractie van de Krimpenerwaard.

Voorzitter Gerard Backx vertelt dat het hele polsstokterrein weer gereed gemaakt wordt voor het nieuwe seizoen. Hij hoopt en verwacht dat de competitie over een maand van start kan gaan. Onderling worden er in clubverband al wedstrijden gehouden; dat mag nu weer. Alles wordt opgeknapt, de vlaggenmasten en reclameborden worden met een sopje schoongemaakt, de nieuwe beschoeiing wordt afgemaakt en er wordt veel geëgaliseerd. Dit is nodig door de nieuwe beschoeiing. Deze moet er voor zorgen dat het water voor de veiligheid op een diepte van 1.80 meter blijft. Hans van Eijk is op deze dag staand in het water de laatste hand aan het leggen om alles in orde te krijgen.

Kees Larooij van het CDA zegt dat zijn fractie meerdere malen voor NLdoet bij de Polsstokclub te gast was. Door de nieuwe beschoeiing moest er veel geëgaliseerd worden en daar hebben we deze keer met veel plezier aan meegewerkt. Laat nu maar het mooie seizoen beginnen.

Cees Reichard

Meer berichten