Siem van der Burg

Broeck Oudewater is vol op stoom

Niet helemaal op max-vermogen. Maar toch wel bijna. De medewerkers van Broeck hebben er alles aan gedaan om op 28 april de volgende stap te zetten. Het hotel draait sinds enkele weken al op volle toeren. In de keuken zijn de medewerkers in de weer met de diners voor de hotelgasten, het bakken van appeltaarten en broeckerbars en het bereiden van gerechten voor 'Don's Food & Events'. En daar is nu het terras bijgekomen. Bijna op volle kracht vooruit dus.

De medewerkers poseren maar wat graag voor de foto in de krant. Ze zijn uitgelaten. Ruim een jaar geleden viel 'hun Abrona' in duigen. Vanaf nu staat er een schitterend alternatief, 'Broeck Oudewater', waar veel oud-medewerkers en nieuwe een heel leuke baan hebben. Wie had dat kunnen voorspellen?!

Het terras achter de serre van het Grand Café ziet er 'spick & span' uit. Daar heeft het gehele team met nieuwe gezichten en oude bekenden met onder andere Mia Streng, Kor op de Dijk, Harry Bos en Pim Haagen voor gezorgd. Eigenaren Jamie de Jong en Don Janmaat zijn trots. "We serveren uiteraard drankjes (waaronder diverse bijzondere biertjes van de tap) op het terras, maar van het begin af aan kan je er ook al terecht voor een lekkere lunch of later op de dag (tot 18.00 uur) voor een snelle hap. Op onze kaart vind je soep, onze 'all time favourites' (zoals saté, burger, uitsmijter en Broeck's lunchplank), lekkere rijk belegde broodjes en smaakvolle salades. Voor de namiddag zijn er ook kleine hoofdgerechten te bestellen en uiteraard borrelhappen.

We hopen dat de reacties op ons terras net zo positief zullen zijn als die van ons hotel. En Oudewatenaren en toeristen zullen ons zeker weten te vinden. De medewerkers van Broeck zijn er klaar voor. Broeck Grand Café en Hotel is te vinden aan de Broeckerstraat 20, 3421 BL Oudewater. Telefonisch bereikbaar via 0348-748494 en via de mail info@broeckoudewater.nl. Meer informatie is te vinden op www.broeckoudewater.nl, Facebook en Instagram.

Siem van der Burg

Meer berichten