Afbeelding
Sjoukje Dijkstra

Nieuwe kapsalon Hes onderscheidt in kwaliteit én met mannenhoek

Algemeen

In de kapsalon aan Vrouwenhuisstraat 24 in Montfoort waait met de overname door Hesti van Gameren een nieuwe wind. Kapsalon Hes is ingericht, compleet met mannenhoek en barbier. “We hebben mannendag op maandag. Een extra dag, zodat hij echt even kan genieten van zijn behandeling door barbier Putra.” Ook de dames zijn bij het team van Hesti in goede handen. Sinds ze twee week geleden de deuren opende, komen de vaste klanten van voormalige kapsalon Mignon’s Hairsyle hier al te graag. De online agenda, waarin klanten zelf hun afspraken kunnen inplannen, loopt langzaam vol. Dat is niet voor niets. Kapster Hesti onderscheidt zich in kwaliteit.

Ze gebaart naar de planken achter zich, waarop de haarproducten van Medicieuticals staan uitgestald. “Het is een van de beste producten waarmee ik heb gewerkt. Het werkt heel goed voor mensen met aandoeningen zoals Psoriasis of mensen die een chemo hebben ondergaan. Ook is de shampoo perfect om het haar gezond en mooi te houden na een kleurbehandeling.” Hesti komt niet uit Montfoort, maar uit Odijk, waar ze al een salon heeft. Ze stuitte bij toeval op de salon van Mignon die ter overname stond, en was op slag verliefd. Zowel op het mooie pand als het mooie stadje Montfoort. “Het was precies wat ik zocht.”

Ze houdt van het kleinschalige van haar nieuwe aanwinst en Montfoort: “Je leert je klanten echt kennen.” Ondanks dat ze deze eerste fase spannend vindt, heeft ze - vooral door haar team - veel vertrouwen in de toekomst van kapsalon Hes: “Het belangrijkste is dat het klikt met het team. Dan komt de rest vanzelf.” Dat kunnen barbier Putra, kapster Rochelle en stagiaire Roos beamen. “Het liefst werk ik hier elke dag”, lacht Roos, “maar ik ben nog in opleiding.” “Doordat de sfeer goed is, voelen de klanten zich hier vanzelf thuis. Dat is het belangrijkste.”

Een afspraak kunnen klanten zelf online inplannen via onze website: www.heskapsalon.nl

Afbeelding
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 18 minuten geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 3 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting 5 uur geleden
Afbeelding
Magenta exposeert 7 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 22 uur geleden
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen 23 uur geleden
Dirigente Marja Timmer dirigeert het koor.
Concert Vrouwenkoor Vita Nova in Lekkerkerk gisteren
Afbeelding
Oranjevereniging Koningin Juliana Haastrecht pakt 'Groots' uit ter ere van 110-jarig bestaan 25 apr, 14:00