Collectieve inkoopactie woningisolatie

Collectieve inkoopactie woningisolatie

De gemeente Krimpenerwaard roept haar inwoners op om op woensdag 13 januari van 19.30 tot 20.30 uur deel te nemen aan de online informatieavond over isolatie van het huis. Samen met het Duurzaam Bouwloket organiseert zij deze bewonersavond ten behoeve van een collectieve inkoop voor woningisolatie.

Met goede woningisolatie wordt bijgedragen aan een schone en duurzame toekomst. En er wordt ook nog eens op energiekosten bespaard. Men kan zich inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/webinair-krimpenerwaardisoleert

Een onafhankelijk adviseur van het Duurzaam Bouwloket geeft advies over isolatiemaatregelen, materialen, belangrijke aandachtpunten en de subsidie- en financieringsmogelijkheden. Tevens is er de mogelijkheid om vragen te sturen via een live chat.

Scherpe prijs

Voor spouwmuur-, vloer- en bodemisolatie kan men een vrijblijvende offerte aanvragen. Er wordt samengewerkt met gerenommeerde regionale isolatiebedrijven die een scherp geprijsd aanbod op maat maken.

Tot woensdag 31 maart kan men zich hiervoor inschrijven via bovenstaand websiteadres. Een vakman van een isolatiebedrijf neemt vervolgens contact op voor een woninginspectie en komt zonder enige verplichting langs. Aan de hand daarvan wordt een vrijblijvende offerte op maat gemaakt. Na akkoord van de offerte maakt het bedrijf een afspraak om de maatregelen uit te voeren.

Voor meer informatie via info@duurzaambouwloket.nl of tel. 072-7433956.

Meer berichten