Afbeelding

Lustrum voor voetbalvereniging Linschoten

Algemeen

VVL, Voetbalvereniging Linschoten, bestaat vijftig jaar. Dat moet gevierd! Op zaterdag 8 juni is er een feestdag gepland voor alle leden en oud-leden. Er is een leuk programma samengesteld voor jong en oud. Voor oud-leden is er een koffieochtend met lunch aansluitend. Wij gaan terugkijken op vijftig jaar voetbalhistorie onder leiding van Piet Koster.

Foto’s en knipsels gevraagd

Wellicht zijn er mensen met foto’s of knipsels van de vereniging, verhalen uit het verleden of leuke anekdotes. Wij kunnen uw hulp gebruiken. Heeft u nog iets voor ons liggen dan verzoeken wij u deze digitaal aan te leveren via info@vvlinschoten.nl. Mocht dit niet lukken, dan kunt u een mailtje sturen en zullen wij hiervoor zorgen.

Aanmelden

Wilt u deze ochtend ook aanwezig zijn, dan graag even aanmelden via e-mail: info@vvlinschoten.nl. Houdt u de website www.vvlinschoten.nl in de gaten voor verdere updates. Wij gaan er een mooie dag van maken.

Het echtpaar Kok met burgemeester Laurens de Graaf.
Koninklijke onderscheiding voor het echtpaar Kok-van Zuijlen in Polsbroek 3 uur geleden
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Linschoten 6 uur geleden
Afbeelding
Open ochtend Hospice De Mantelmeeuw 8 uur geleden
Afbeelding
Voetbalprogramma 10 uur geleden
Afbeelding
Orgelbespeling in Oudewater 11 uur geleden
Twee Montfoortse studentes van het Kalsbeekcollege, Julia Groen en Gwen Hoogenboom, zetten zich in voor een 4-5 mei glossy.
Montfoortse studenten vertellen oorlogsverhalen in 4/5 Mei glossy gisteren
De burgemeester was er om Madeliene mee te delen dat haar de eer te beurt was gevallen om haar gedicht op 4 mei te mogen voordragen.
Bijzonder gedicht voor tijdens de 4 mei-herdenking 2 mei, 17:00
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk.
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk 2 mei, 14:00