Afbeelding
Foto: Aschwin Snel

Genieten van Musical Shrek in Oudewater

Algemeen

Siem van der Burg

Shrek de Musical wordt binnenkort in het land gespeeld door een professioneel theatergezelschap met René van Kooten en Linda Verstraten in de hoofdrollen. Misschien is het verstandig dat de cast van die productie een van de weinig resterende kaartjes koopt van de productie die Treatief in Oudewater uitvoert. Dan kunnen ze alvast zien hoe het moet.

Na de voorstellingen kwamen de bezoekers met een brede lach op het gezicht de zaal uit. Een van hen zei: “Ik ben eigenlijk helemaal niet van de musicals. Ik moest van mijn vrouw mee. Maar ik ben blij dat ik er was. Wat was dit een mooie voorstelling”. De bezoekers kwamen superlatieven tekort. “Wat een mooi schouwspel, wat werd er schitterend gemusiceerd, gedanst, gezongen en geacteerd. Dit ontstijgt het amateurniveau. En wat hebben we veel talent in Oudewater. Geweldig dat dit hier kan. Er was zoveel te zien tijdens de voorstelling dat je ogen tekortkwam. Grote kans dat we kijken of we nog een keer kunnen gaan.”

De eerste vier voorstellingen zitten erop. Eindelijk kon Treatief laten zien waartoe het in staat is. Ruim een half jaar organiseren en repeteren heeft geresulteerd in een geweldig evenement. Mogelijk gemaakt door veel sponsors, vrijwilligers, orkestleden, danscoaches, regisseur en een gedreven cast. Nog vijf voorstellingen te gaan. Kijk op www.treatief.nl voor informatie en voor het bestellen van de laatste kaarten.

Afbeelding
Afbeelding
Boer Gerbrand bij zijn koeien.
Montfoortse boer plant 500 bomen en struiken 1 uur geleden
Afbeelding
Oranjevereniging Koningin Juliana Haastrecht vierde haar 110-jarige bestaan 2 uur geleden
Afbeelding
Snelladen in Oudewater 3 uur geleden
De organisatie van de Oranjevereniging mag terugkijken op een geslaagde Koningsdag.
Koningsdag Hekendorp 4 uur geleden
Afbeelding
Anders kijken naar je gezin? gisteren
Afbeelding
Wandelchallenge van start 28 apr, 17:00
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 28 apr, 12:00
Afbeelding
Nog meer kampioenen bij volleybalvereniging Jupiter 27 apr, 17:00