Afbeelding

Deze week in concordia

Algemeen

Donderdag 20 april
om 15.00 uur en om 20.15 uur

Teun Toebes: VerpleegThuis

VerpleegThuis ‘Live’ is niet alleen de meest ontwapenende show die je gaat zien, het is een echte ‘lifechanger’. Want de kans dat de show ook over jouw toekomst gaat, is een op vijf.

Teun Toebes is een 22-jarige zorgvernieuwer die op missie is om de wereld van mensen met dementie te verbeteren. Waarom? Omdat hij vindt dat iedereen recht heeft op een mooie, gelijkwaardige en inclusieve samenleving en deze niet van je afgepakt mag worden door een enkele diagnose. Door nu op te komen voor degenen die hiermee moeten leven, hoopt hij de toekomst op een positieve manier te veranderen, want de kans dat dit ook over jouw toekomst gaat, is 1 op 5. Hoe? Door anders te kijken! “Alleen als wij anders naar mensen met dementie gaan kijken zal de toekomst kunnen veranderen, alleen dan kan het inktzwarte stigma plaatsmaken voor hoop. Want alleen als wij de mens blijven zien, zal hij nooit verdwijnen.”

Zaterdag 22 april om 20.15 uur

Bloody Buccaneers (Tribute to Golden Earring)

Uitstekende tributeshows horen bij de programmering van Theater Concordia! Met zo’n 200 liveoptredens en zo’n 50 Earring-krakers in hun repertoire brengt Bloody Buccaneers de Golden Earring in Haastrecht tot leven.

Natuurlijk spelen Bloody Buccaneers alle grote Earring-hits: ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’ en uiteraard millionseller ‘Radar Love’. Maar ook liveklassiekers als ‘Another 45 Miles’, ‘Back Home’, ‘Going To The Run’ en ‘Long Blond Animal’ staan op de playlist.

Bloody Buccaneers is een van de populairste tributebands op de Nederlandse podia. De band speelt ook regelmatig in België en Duitsland. Onder de Buccaneers-fans bevindt zich ook Pinkpopbaas Jan Smeets, die de band zelfs op Radio 3FM promoot en ze op zijn jubileumfeestje uitnodigde om op te treden.

Zondag 23 april om 15.00 uur

Live op zondag: Yac Yac 2.0

Goud van oud repertoire, dansbaar en gezellig! De van oorsprong afkomstige band uit Oudewater maakt in 2022 onder een vernieuwde bezetting hun entree tijdens de Tot2000 paas editie en dat smaakte naar meer.

Basgitaar: Wim van Baaren (Mo); Sologitaar: Arnold Steenbrink (Eep); Slaggitaar: Henk Dekens (Fook); Drums: Henri Plas; Zang: Hans Plas.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

Teun Toebes: VerpleegThuis
Bloody Buccaneers (Tribute to Golden Earring)
Live op zondag: Yac Yac 2.0
Filmavond 'Triangle of Sadness'
Deze week in concordia 53 minuten geleden
De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 17 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 19 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 22 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00