Live! op Zondag: The Rocking Players
Live! op Zondag: The Rocking Players pr

Deze week in Concordia

Algemeen

Donderdag 12 mei om 20.15 uur

Two of Us: Lennon & McCartney Acoustic

Na vier succesvolle jaren met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’ moesten Jop en Dennis niet lang nadenken over de logische vervolgstap hierop. Ze zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon & Paul McCartney. In een intieme setting wordt u meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde Strawberry fields, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk Across the Universe. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Hun talent en bijzondere relatie hebben een ongekende impact hebben gehad op een hele generatie. Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker & Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo aller tijden.


Vrijdag 13 mei om 21.00 uur

Pubquiz

Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige quizavond. Het theater is gevuld met twintig teams van max vijf deelnemers (14+). Alleen met een groepsticket kun je meedoen!


Zaterdag 14 mei om 20.15 uur

Absolutely Floyd: Pink Floyd spektakel

De maar liefst tienkoppige band Absolutely Floyd neemt je weer mee naar de indrukwekkende wereld van de wereldberoemde Britse rockband Pink Floyd. Absolutely Floyd brengt in deze ‘trip down memory lane’ een voorstelling waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt. De combinatie van muziek, een prachtige lichtshow en veelal zelfgemaakte videoprojecties, maken het concert van Absolutely Floyd tot een waar genot om naar te luisteren en te kijken. De band speelt ditmaal het gehele album ‘A Momentary Lapse Of Reason’. Daarnaast zullen natuurlijk andere nummers, en vooral de grote hits, niet ontbreken.


Zondag 15 mei om 15.00 uur

Live! op Zondag: The Rocking Players

Het repertoire van The Rocking Players bestrijkt zo’n zestig jaar: van de swingende jaren ’50 tot nu. Liefhebbers van Rock ’n Roll, Country, Pop, Disco, Soul, Funk, Nederlandstalig, Indonesisch en nog veel meer komen aan hun trekken. De band verzorgt een afwisselende muzikale middag voor een breed publiek. Kom heerlijk dansen of gewoon ontspannen luisteren in Grand Café Concordia.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Afbeelding
Two of Us: Lennon & McCartney Acoustic
Pubquiz
Absolutely Floyd: Pink Floyd spektakel
Afbeelding
Een Luisterend Oor 1 uur geleden
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 3 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 8 uur geleden
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00
Afbeelding
Belangrijke stap voor dierenwelzijn 9 dec., 17:00
Afbeelding
Wereldlichtjesdag Montfoort 9 dec., 12:00
Afbeelding
Bestemmingsplan 'De Bleek' waarschijnlijk in de loop van 2025 van start 8 dec., 18:00
Afbeelding
De gezonken pont van Hekendorp 8 dec., 17:00