BBM Band
BBM Band pr

Deze week in Concordia

Algemeen

Donderdag 3 maart tussen 13.30 en 16.00 uur

Repair en Historisch Café

Donderdag 3 maart is er weer een Repair Café in Haastrecht! Iedereen is van harte welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur met hun kapotte spullen naar Theater Concordia te komen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs weer in orde te maken. De handige (en aardige) technische vrijwilligers van het Repair Café kunnen (kleine) reparaties uitvoeren aan allerlei defecte spullen, zoals: huishoudelijke apparaten, zoals koffiezetapparaten en broodroosters, elektrisch gereedschap, rollators, stepjes en fietsen, klokken en uurwerken, radio’s, versterkers en verlichting, scharen en messen slijpen. Maar ook kunnen ze klein soldeerwerk verzorgen en u helpen met vragen over uw computer en tablet.

Hulp bij CoronaCheck-app! Heeft u moeite met het installeren van de CoronaCheck-app? Dan kunnen de vrijwilligers van het Repair Café u hierbij helpen. Neem daarvoor uw mobiele telefoon, DigiD en inentingsbewijs mee.

De spaarpot staat er voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst wordt gebruikt om reparatiematerialen te kopen.

Het SWOK (stichting Welzijn Ondersteuning Krimpenerwaard) organiseert tijdens het Repair Café een gezellige creatieve middag. Daarnaast is ook de Historische Vereniging Haastrecht aanwezig. De vereniging wil graag de inwoners van Haastrecht in de gelegenheid stellen om kennis te maken met de vereniging en eventueel ter plaatse vragen te stellen of hun verhaal te doen. Er zullen historische boeken, documenten en/of foto’s aanwezig zijn.


Zondag 6 maart om 15.00 uur

Live! Op zondag met BBM Band

BMM Band, een muzikale reis door de rijke pophistorie. Met een breed repertoire tot beschikking kunnen ze een breed publiek bedienen van Fats Domino tot Elvis, van Chuck Berry tot de Beatles, van Pink Floyd tot Creedence Clearwater Revival en pikken Anouk en Novastar ook nog mee. Nederlands repertoire wordt beslist niet gemeden, want Polle Eduard, The Scene, De Dijk en een vleugje Hazes vervolmaken het aanbod. De BMM Band bezorgt jou en je vrienden een onvergetelijke muzikale reis door de rijke pophistorie.

De BMM Band bestaat in formatie uit bandleider Michel van den Hadelkamp uit Montfoort op piano en zang, keyboard, slaggitaar en backing vocals, Marja Knotters uit Oudewater zang en backing vocals, Ton van den Berg uit Benschop op basgitaar, Joost van Vliet uit Oudewater gitaar en Dirk Westerhout uit Breukelen drums.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Afbeelding
Repair en Historisch Café
Afbeelding
'Het Touwbos': een mooie aanwinst voor basisscholen én omgeving 11 uur geleden
Afbeelding
Ook Taizé viering in Oudewater 11 uur geleden
Afbeelding
Ruim tweehonderd meter rails in Linschoten 12 uur geleden
Afbeelding
Hulp nodig bij uw aangifte Inkomstenbelasting 2022 13 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert in Montfoort 14 uur geleden
Afbeelding
Deze week in Concordia 14 uur geleden
Afbeelding
Jubileumboek 'Wit-zwarte kleuren' gepresenteerd 15 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Kay en Rick Schipper 29 mrt., 19:00