Afbeelding

Deze week in Theater Concordia

Algemeen

Vrijdag 19 november om 20.15 uur

1SAAM van Theaterwerkplaats Orde der Dwazen

Eenzaamheid laat zich niet in één pashokje plaatsen. In de voorstelling van 1SAAM maken we kennis met een breed palet aan mensen, die elkaar maar niet lijken te vinden, tot ze met elkaar in botsing komen. Komisch en licht absurdistisch neemt de Orde Der Dwazen je mee door de gangpaden van een warenhuis, waar de bedrijvigheid niet kan verhullen dat er alom eenzaamheid heerst. Kijk mee in deze passpiegel van de samenleving. In wie ga jij je herkennen? Theaterwerkplaats Orde der Dwazen, is een bevlogen theatergroep die - spelend met teksten en muziek - maatschappijkritische thema’s op de planken brengen. Vanuit onze christelijke identiteit willen we ons laten inspireren bij het maken van onze stukken. Onze doelgroep is echter niet (alleen) de kerk, maar de volle breedte van de samenleving. Niet om te evangeliseren of te moraliseren, maar om uit te dagen, wakker te schudden of een spiegel voor te houden.


Zaterdag 20 november om 20.15 uur

Bloody Buccaneers (Tribute to Golden Earring)

Uitstekende tributeshows horen bij de programmering van Theater Concordia! Met zo’n 200 liveoptredens en zo’n 50 Earring-krakers in hun repertoire brengt Bloody Buccaneers de Golden Earring in Haastrecht tot leven. Natuurlijk spelen Bloody Buccaneers alle grote Earring-hits: ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’ en natuurlijk millionseller ‘Radar Love’. Maar ook liveklassiekers als ‘Another 45 Miles’, ‘Back Home’, ‘Going To The Run’ en ‘Long Blond Animal’ staan op de playlist. Bloody Buccaneers is één van de populairste tributebands op de Nederlandse podia.

De band speelt ook regelmatig op Belgische en Duitse podia. Onder de Buccaneers-fans bevindt zich ook Pinkpopbaas Jan Smeets, die de band zelfs op Radio 3FM promoot en op zijn jubileumfeestje uitnodigde om op te treden.


Zondag 21 november om 15.00 uur

Live op Zondag: The Murphy Jets

Met The Murphy Jets maak je een muzikale reis door de tijd, vanaf de jaren 60 tot de vroege jaren 70. Heerlijk Goud van Oud! Met hun jarenlange ervaring, veel afwisseling en 100% inzet garanderen ze een sfeervolle middag uit, in Theater Concordia. Kom dansen of heerlijk luisteren met een hapje en een drankje.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

1SAAM van Theaterwerkplaats Orde der Dwazen
Bloody Buccaneers (Tribute to Golden Earring)
Live op Zondag: The Murphy Jets
Afbeelding
Alsnog gefeliciteerd! 2 uur geleden
Afbeelding
Vertrouwen 4 uur geleden
Afbeelding
‘t Bakkershuis lanceert ‘Ontmoetingen Online’ en opent nieuwe bovenkamer 21 uur geleden
Afbeelding
Kinderboekenweekfeest in Oudewater 23 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Kring opent het nieuwe concertseizoen 30 sep, 14:00
Afbeelding
Wilfred Kemp vertelt over Rome 30 sep, 12:00
Afbeelding
Open ochtend Hospice De Mantelmeeuw 30 sep, 10:00
Afbeelding
Seizoensuitslagen PV De Zwaluw 30 sep, 09:00