Voute Bingo: Après-ski editie met live entertainment
Voute Bingo: Après-ski editie met live entertainment pr

Deze week in Concordia

Algemeen

Vrijdag 25 maart om 20.15 uur

Rapalje: Scotland’s Story

‘We’re all Scotland’s story and we’re all worth the same’: niets geeft deze gloednieuwe theatershow vol verhalen, zang en dans beter weer. De muzikanten van Rapalje met hun wilde haardossen en middeleeuwse kilts nemen je mee naar de Schotse Hooglanden. De vonk slaat over in hun gevoelige ballades, vurige liederen en temperamentvolle Keltische stampende jigs & reels. Een feest der herkenning voor fans en een verrassende performance van klassieke Rapalje-nummers als ‘Caledonia’ en ‘The Wild Rover’ gecombineerd met nieuw repertoire van hun nieuwe cd.


Zaterdag 26 maart om 20.15 uur

Voute Bingo: Après-ski editie met live entertainment

De Voute bingo is een avond vol bingo, lachen, gieren en meedoen met foute hits en Nederlandstalige muziek! Elke keer een ander thema! Mooie, leuke, lekkere en gekke prijzen winnen! Rob van Zuijlen draait in eigen persoon aan de balletjesmachine en presenteert; ditmaal met feestzanger Jan Woudenberg die de avond muzikaal invult! Dresscode: Het thema van deze bingo is Après-ski, dus trek allemaal je lederhose of dirndlejurk aan en wie weet win jij een leuke prijs met je outfit! Niet verplicht, wel leuk. Bij het toegangticket krijg je een bingoboekje met acht speelronden waarvan tweemaal een kaart voor de superronde. Deze krijg je op de avond zelf aan de entree uitgereikt op vertoon van je ticket. Jan Woudenberg heeft zijn muzikale sporen in onze regio meer dan verdiend! Menig event, feest of kroeg komt in feeststemming als Jan zijn nummers ten gehore brengt van gevoelige plaat; van ‘schudden met je billen’ tot echte kroeghits. Jan Woudenberg heeft het in zijn repertoire!

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Zondag 27 maart om 14.30 uur

Country Café Concordia

Het belooft een zonnig Country Café Concordia te worden. De zomertijd wordt ingeluid met niemand minder dan de virtuoze pedal steel guitarist Tom Ensink. Hij is deze keer te gast bij Change of Key. Er is voor deze middag een gevarieerd repertoire samengesteld, waarin dit prachtige instrument centraal zal staan. Countrymuziek in de breedste zin van het woord, uitstapjes naar western swing, jazzy getinte instrumentale werken, bluegrass & easy listening, zijn de ingrediënten om de oren van het publiek weer te verwennen.

Reserveren gewenst 06 54918147 of via info@marykee.com

Rapalje: Scotland’s Story
Country Café Concordia
Jan Woudenberg
Afbeelding
Afbeelding
Een Luisterend Oor 2 uur geleden
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 4 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 9 uur geleden
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00
Afbeelding
Belangrijke stap voor dierenwelzijn 9 dec., 17:00
Afbeelding
Wereldlichtjesdag Montfoort 9 dec., 12:00
Afbeelding
Bestemmingsplan 'De Bleek' waarschijnlijk in de loop van 2025 van start 8 dec., 18:00
Afbeelding
De gezonken pont van Hekendorp 8 dec., 17:00