Afbeelding

Zondagmiddaggesprek in de Hervormde Kerk Haastrecht over eenzaamheid

Algemeen

Zondag 27 november organiseert de Hervormde kerk Haastrecht voor het eerst een ‘zondagmiddaggesprek’: op zondagmiddag voordat de werkweek weer begint een open en verdiepend gesprek over een actueel onderwerp rond zingeving en samenleving.

Deze eerste keer gaan we in gesprek met Jolanda Gerbrandts van Welzijn Krimpenerwaard over het onderwerp eenzaamheid. Veel mensen, jong en oud, hebben te maken met verschillende vormen van eenzaamheid. Hoe groot is dit probleem in onze samenleving en in onze omgeving? En wat kun je doen om de eenzaamheid van een ander of van jezelf te doorbreken?

Je hoeft voor de zondagmiddaggesprekken niet iets met de kerk of het geloof te hebben, iedereen is welkom! Inloop met koffie vanaf 16.00 uur. Het gesprek begint om 16.15 uur en duurt tot maximaal 17.00 uur. Daarna is er gelegenheid om nog informeel na te praten en soep en een broodje mee te eten. Toegang gratis, er is een collecte voor de onkosten. Aanmelden kan via de predikant van de Hervormde gemeente Haastrecht, ds. Joas van der Schoot: joas.vanderschoot@outlook.com

Afbeelding
Verenigingen verbreken miljoenenrecord; recordopbrengst voor FC Oudewater 1 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 4 uur geleden
Afbeelding
Een Luisterend Oor 18 uur geleden
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 20 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 10 dec., 12:00
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00
Afbeelding
Belangrijke stap voor dierenwelzijn 9 dec., 17:00
Afbeelding
Wereldlichtjesdag Montfoort 9 dec., 12:00