Afbeelding

Zondagmiddaggesprek in de Hervormde Kerk Haastrecht over eenzaamheid

Algemeen

Zondag 27 november organiseert de Hervormde kerk Haastrecht voor het eerst een ‘zondagmiddaggesprek’: op zondagmiddag voordat de werkweek weer begint een open en verdiepend gesprek over een actueel onderwerp rond zingeving en samenleving.

Deze eerste keer gaan we in gesprek met Jolanda Gerbrandts van Welzijn Krimpenerwaard over het onderwerp eenzaamheid. Veel mensen, jong en oud, hebben te maken met verschillende vormen van eenzaamheid. Hoe groot is dit probleem in onze samenleving en in onze omgeving? En wat kun je doen om de eenzaamheid van een ander of van jezelf te doorbreken?

Je hoeft voor de zondagmiddaggesprekken niet iets met de kerk of het geloof te hebben, iedereen is welkom! Inloop met koffie vanaf 16.00 uur. Het gesprek begint om 16.15 uur en duurt tot maximaal 17.00 uur. Daarna is er gelegenheid om nog informeel na te praten en soep en een broodje mee te eten. Toegang gratis, er is een collecte voor de onkosten. Aanmelden kan via de predikant van de Hervormde gemeente Haastrecht, ds. Joas van der Schoot: joas.vanderschoot@outlook.com

Twee Montfoortse studentes van het Kalsbeekcollege, Julia Groen en Gwen Hoogenboom, zetten zich in voor een 4-5 mei glossy.
Montfoortse studenten vertellen oorlogsverhalen in 4/5 Mei glossy 1 uur geleden
De burgemeester was er om Madeliene mee te delen dat haar de eer te beurt was gevallen om haar gedicht op 4 mei te mogen voordragen.
Bijzonder gedicht voor tijdens de 4 mei-herdenking 3 uur geleden
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk.
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk 6 uur geleden
Afbeelding
Linschoten in oorlogstijd door de ogen van een kind 8 uur geleden
Afbeelding
Anjerconcert 2024 11 uur geleden
OZV moest de laatste wedstrijd aantreden tegen de concurrent Poseidon.
Ook OZV Dg kampioen gisteren
V.l.n.r.: Anneke van Heertum, Mirjam Jongerius en Marry van der Kroon.
Koningsochtend in Vlist met oranjebitter 1 mei, 17:00
 Tussen de buien door werd een hoop plezier gemaakt.
Koningsspelen voor de basisscholen 1 mei, 15:00