Afbeelding

Zondagmiddaggesprek in de Hervormde Kerk Haastrecht over eenzaamheid

Algemeen

Zondag 27 november organiseert de Hervormde kerk Haastrecht voor het eerst een ‘zondagmiddaggesprek’: op zondagmiddag voordat de werkweek weer begint een open en verdiepend gesprek over een actueel onderwerp rond zingeving en samenleving.

Deze eerste keer gaan we in gesprek met Jolanda Gerbrandts van Welzijn Krimpenerwaard over het onderwerp eenzaamheid. Veel mensen, jong en oud, hebben te maken met verschillende vormen van eenzaamheid. Hoe groot is dit probleem in onze samenleving en in onze omgeving? En wat kun je doen om de eenzaamheid van een ander of van jezelf te doorbreken?

Je hoeft voor de zondagmiddaggesprekken niet iets met de kerk of het geloof te hebben, iedereen is welkom! Inloop met koffie vanaf 16.00 uur. Het gesprek begint om 16.15 uur en duurt tot maximaal 17.00 uur. Daarna is er gelegenheid om nog informeel na te praten en soep en een broodje mee te eten. Toegang gratis, er is een collecte voor de onkosten. Aanmelden kan via de predikant van de Hervormde gemeente Haastrecht, ds. Joas van der Schoot: joas.vanderschoot@outlook.com

Afbeelding
Waarom De Pelikaan niet verloren mag gaan 8 uur geleden
Afbeelding
‘t Kaasmeisje, meer dan alleen kaas 9 uur geleden
Afbeelding
Boer Koos van der Wind uit Montfoort is continu bezig met verduurzaming 10 uur geleden
Afbeelding
Verenigingen verpulveren Grote Clubactie 13 uur geleden
Afbeelding
Winterconcert Linfano 15 uur geleden
Afbeelding
Help de bakkersexpositie compleet te maken 18 uur geleden
Afbeelding
Tour de Boer landt in Polsbroek 8 dec, 19:00
Afbeelding
Wintertentoonstelling 2022-2023 bij Sille Gallery 8 dec, 18:00