Afbeelding

Vieringen in de Goede Week in Haastrecht

Algemeen

In de Goede Week zijn er dagelijkse vieringen in de Hervormde of Gereformeerde kerk in Haastrecht. Iedereen is hiervoor van harte uitgenodigd! Na twee jaar van coronabeperkingen kan eindelijk weer gezamenlijk de Goede Week gevierd worden in de kerken.

Avondgebeden

In de Hervormde kerk worden op maandag, dinsdag en woensdag (11 t/m 13 april) korte, verstilde avondgebeden gehouden. De vieringen duren zo’n 15-20 minuten. De inloop (in stilte) is vanaf 19.15 uur, het gebed begint om 19.30 uur. Na afloop is de kerk nog een poosje open voor wie nog even wil blijven zitten. De vieringen worden muzikaal opgeluisterd met orgelmuziek door Christiaan Ingelse (maandag) en Bas Koster (dinsdag en woensdag).

Witte Donderdag, 14 april om 19.30 uur is er avondmaalsviering in de Hervormde Kerk. Voorgangers zijn ds. Eline Baggerman en ds. Joas van der Schoot.

Goede Vrijdag, 15 april om 19.30 uur wordt de dienst gehouden in de Gereformeerde Kerk. Voorgangers zijn ds. Eline Baggerman en ds. Joas van der Schoot.

De Paaswake, op de avond van Stille Zaterdag, 16 april, is om 21.00 uur in de Hervormde Kerk. Voorganger is ds. Joas van der Schoot.

Tijdens de vieringen op Witte Donderdag en Paaswake bespeelt Bas Verboom het orgel en op Goede Vrijdag Bert de Pater.

Paasochtend is er zowel in de Gereformeerde als in de Hervormde kerk om 10.00 uur een viering.

Ook de komende week is er om 13.00 uur een kort middaggebed in de Hervormde Kerk in Haastrecht.
Rond dat moment is van 12.45 uur tot 14.00 uur de kerk ook open voor een moment van rust of een het maken van een praatje met ds. Joas van der Schoot.

Afbeelding
Kent u een sterke powervrouw 1 uur geleden
Afbeelding
Bij WDS moet je wel op tijd komen 2 uur geleden
Een oorkonde voor Huib Dolleman en Ties Bode uitgereiktdoor de wethouder van Sneek.Beide mannen gewoon in 'werkkleding'.
Wat je biedt moet je betalen (2) 20 uur geleden
Afbeelding
Aan gene zijde 4 mrt, 12:00
Afbeelding
Orde op zaken! 3 mrt, 17:00
Afbeelding
Nieuwe openingstijden Bibliotheek Linschoten 3 mrt, 12:00
Afbeelding
Renovatie bedieningsgebouwtje Cosijnbrug in Oudewater 2 mrt, 17:00
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Amnesty 2 mrt, 12:00