The Red Strats
The Red Strats pr

Deze week in Concordia

Algemeen

Donderdag 6 oktober vanaf 13.30 uur

Repair Café

Iedereen is van harte welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur met hun kapotte spullen naar Theater Concordia te komen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs weer in orde te maken. De handige (en aardige) technische vrijwilligers van het Repair Café kunnen (kleine) reparaties uitvoeren aan allerlei defecte spullen, zoals:
• huishoudelijke apparaten, zoals koffiezetapparaten en broodroosters
• elektrisch gereedschap
• rollators, stepjes en fietsen
• klokken en uurwerken
• radio’s, versterkers en verlichting
• scharen en messen slijpen
Maar ook kunnen ze klein soldeerwerk verzorgen en u helpen met vragen over uw computer en tablet. Het Repair Café is ook gezellig. Tijdens de reparatie is er tijd voor een praatje en bij gastheer Rob van Zuijlen bestelt u een lekker bakje koffie als u wilt. De spaarpot staat er voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst wordt gebruikt om reparatiematerialen te kopen.

Formulierenfabriek

WelZijn Krimpenerwaard is weer aanwezig met de Formulierenfabriek voor inwoners die wat hulp en ondersteuning wensen bij het invullen van (digitale) formulieren. Zij krijgen de mogelijkheid voor allerlei vragen als toeslagen, kwijtscheldingen, aanmeldingen om naar Formulierenfabriek te komen. Een vrijwilliger zit hier klaar met zijn of haar laptop voor informatie en advies voor uw vragen. Om goed en snel geholpen te worden is het belangrijk om uw DigiD en BSN bij u te hebben.

Historisch Café

Daarnaast is ook de Historische Vereniging Haastrecht aanwezig. De vereniging wil graag de inwoners van Haastrecht in de gelegenheid stellen om kennis te maken met de vereniging en eventueel ter plaatse vragen te stellen of hun verhaal te doen. Er zullen historische boeken, documenten en/of foto’s aanwezig zijn.

Vrijdag 7 oktober om 20.30 uur

Pubquiz in Theater Concordia

Samen strijden om smakelijke en vermakelijke beloningen tijdens deze supergezellige Concordia-quizavond. Het theater is gevuld met 28 teams van max vijf deelnemers (14+). Alleen met een groepsticket kun je meedoen!

Zondag 9 oktober om 15.00 uur

Live op zondag: The Red Strats

Deze TOP-tributeband brengt het ‘Cliff Richard’-geluid uit de sixties weer helemaal tot leven.

Dinsdag 11 oktober om 20.15 uur

Nienke Plas: Postnatale Expressie

Nienke Plas bewandelt een bijzonder pad. Spijt van deze route? Ach, ‘never look back’ tenzij je wilt leven en het doel van een achteruitkijkspiegel begrijpt. De evolutie van een vrouw is als een roos. De mooie dichte knop die uiteindelijk open bloesemt waarna ze op haar oude dag ondersteboven en uitgedroogd aan een radiatorbuis in de hoek van iemands toilet hangt. Eerst was zij een kind, nu heeft zij kinderen en uiteindelijk zal ze met eentje trouwen. Spijt van deze route? Ach “never look back” tenzij je wilt leven en het doel van een achteruitkijkspiegel begrijpt. Maak alvast kennis met deze influencer!

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

Afbeelding
Pubquiz
Repair Café
Nienke Plas
Detail van de onderwijstentoonstelling in het Stadsmuseum.
Stadsmuseum opent nieuwe expositie 1 uur geleden
Een volle zaal met veel belangstellenden op de 'publieke tribune'.
Raadsinformatieavond over 't Bakkershuis trekt volle zaal 3 uur geleden
Afbeelding
Oecumenische Paaswake 4 uur geleden
Team Puzzelpoezen.
Puzzelkampioenschap in Dorpshuis De Vaart 17 uur geleden
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 18 uur geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 19 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 20 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 20 uur geleden