Afbeelding

Deze week in Concordia

Algemeen

Donderdag 17 februari om 19.30 uur

Filmavond: Druk

Ieder mens wordt geboren met een tekort van 0,05% alcohol. Dat valt te verhelpen, niet? Vier docenten aan een middelbare school grijpen deze dubieuze theorie van een Noorse psychiater aan om wat leven in de brouwerij te krijgen. Dat experiment pakt fantastisch én desastreus uit. In de emotioneel daverende finale zullen zowel vrolijke drinkers als geheelonthouders hun gelijk zien. Met Druk (internationaal bekend als Another Round) voegt de Deense filmmaker Thomas Vinterberg een van zijn sterkste films toe aan een oeuvre dat met drama’s als Festen, Jagten, Submarino en Kollektivet al veel gewicht heeft.


Zaterdag 19 februari om 18.30 uur en om 20.15 uur

Francis van Broekhuizen: Bij twijfel hard zingen

Francis is een van de meest veelzijdige sopranen van Nederland, die haar overtuigd zangtalent combineert met een unieke en ontwapenende podiumpersoonlijkheid. Sinds 2005 is Francis freelance-operazangeres. Ze studeerde in 2004 cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam en The Dutch National Opera Academy. In dat jaar was Francis ook finaliste en prijswinnares tijdens het Christina Deutekom Concours te Enschede. Zij is een dramatische sopraan. Naast haar werk in opera geeft Francis liedrecitals en is ze regelmatig als gast te horen in diverse radio- en tv-programma’s. Zo heeft ze haar eigen rubriek Aria Varia op maandagochtend om 08.45 uur bij De ochtend van 4 van Margriet Vroomans. Ook hebben zij samen podcasts gemaakt over allerlei onderwerpen in de klassieke muziek. Deze zijn te vinden op de site van Radio 4 onder ‘Vraag het aan Francis’.


Zondag 20 februari om 15.00 uur

Live op Zondag: The Cosy Rockers

Het repertoire van The Cosy Rockers bestrijkt zo’n 60 jaar: van de swingende jaren 50 tot nu. Liefhebbers van rock-’n-roll, country, pop, disco, soul, funk, Nederlandstalig, Indonesisch en nog veel meer komen aan hun trekken. De band verzorgt een afwisselende muzikale middag voor een breed publiek. Kom heerlijk dansen of gewoon ontspannen luisteren in Theater Concordia. Natuurlijk met een drankje en een versnapering! The Cosy Rockers hebben ruime ervaring in de muziek. Zij treden regelmatig op bij diverse gelegenheden. Denk hierbij aan Indische feesten, pasar malams, recepties, bruiloften, bedrijfsfeesten, kroegen/cafés, boottochten, beurzen etc. Zij treden ook jaarlijks op in Hotel Indalo in Santa Susanna, Spanje.


Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

Filmavond: Druk.
The Cosy Rockers
Francis van Broekhuizen: Bij twijfel hard zingen.
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 10 uur geleden
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 11 uur geleden
Afbeelding
De Spel Verhuur Centrale stopt 12 uur geleden
Afbeelding
Koeiendans in Montfoort 15 uur geleden
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 17 uur geleden
Connie Kolfschoten-Verhoef.
EHBO'ers geëerd voor inzet 19 uur geleden
Afbeelding
Evensong in Oudewater 20 uur geleden
Afbeelding
'De zorgzame buurt' start eerste pilot 17 apr, 19:00