Fortnight Swing Bigband
Fortnight Swing Bigband pr

Deze week in Concordia

Algemeen

Donderdag 5 mei vanaf 13.30 uur

Repair Café

Donderdag is er weer een Repair Café in Haastrecht! Iedereen is van harte welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur met hun kapotte spullen naar Theater Concordia te komen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs, weer in orde te maken.

  1. De handige (en aardige) technische vrijwilligers van het Repair Café kunnen (kleine) reparaties uitvoeren aan allerlei defecte spullen, zoals:
  2. •         huishoudelijke apparaten, zoals koffiezetapparaten en broodroosters
  3. •         elektrisch gereedschap
  4. •         rollators, stepjes en fietsen
  5. •         klokken en uurwerken
  6. •         radio’s, versterkers en verlichting
  7. •         scharen en messen slijpen

Maar ook kunnen ze klein soldeerwerk verzorgen en u helpen met vragen over uw computer en tablet. De spaarpot staat er voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst wordt gebruikt om reparatiematerialen te kopen.

Formulierenfabriek

WelZijn Krimpenerwaard is weer aanwezig met de Formulierenfabriek voor inwoners die wat hulp en ondersteuning wensen bij het invullen van (digitale) formulieren. Zij krijgen de mogelijkheid om voor allerlei vragen over toeslagen, kwijtscheldingen en aanmeldingen over naar Formulierenfabriek te komen. Een vrijwilliger zit hier klaar met zijn of haar laptop voor informatie en advies voor uw vragen. Om goed en snel geholpen te worden is het belangrijk om uw DigiD en BSN bij u te hebben.

Historische Café

Daarnaast is ook de Historische Vereniging Haastrecht aanwezig. De vereniging wil graag de inwoners van Haastrecht in de gelegenheid stellen om kennis te maken met de vereniging en eventueel ter plaatse vragen te stellen of hun verhaal te doen. Er zullen historische boeken, documenten en/of foto’s aanwezig zijn.

Zondag 8 mei om 15.00 uur

Fortnight Swing Bigband

De Fortnight Swing Bigband brengt voor jong en oud een heel gevarieerd programma met ‘in the mood’-nummers, swing en andere actuele muziek. De Fortnight Swing Bigband staat met een fantastische sectie koperblazers garant voor een heerlijke swingende middag en een volle dansvloer. Fortnight Swing Bigband is te zien buiten in de serre op het terras van Theater Concordia. Toegang gratis.

Afbeelding
Repair Café
Afbeelding
'Het Touwbos': een mooie aanwinst voor basisscholen én omgeving 10 uur geleden
Afbeelding
Ook Taizé viering in Oudewater 10 uur geleden
Afbeelding
Ruim tweehonderd meter rails in Linschoten 11 uur geleden
Afbeelding
Hulp nodig bij uw aangifte Inkomstenbelasting 2022 12 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert in Montfoort 13 uur geleden
Afbeelding
Deze week in Concordia 13 uur geleden
Afbeelding
Jubileumboek 'Wit-zwarte kleuren' gepresenteerd 13 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Kay en Rick Schipper 29 mrt., 19:00