Repair en Historisch Café
Repair en Historisch Café pr

Deze week in Theater Concordia

Algemeen

Donderdag 3 februari van 13.30 tot 16.00 uur

Repair en Historisch Café

Donderdag 3 februari is er weer een Repair Café in Haastrecht! Iedereen is van harte welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur met hun kapotte spullen naar Theater Concordia te komen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs weer in orde te maken. De handige (en aardige) technische vrijwilligers van het Repair Café kunnen (kleine) reparaties uitvoeren aan allerlei defecte spullen, zoals: huishoudelijke apparaten, zoals koffiezetapparaten en broodroosters, elektrisch gereedschap, rollators, stepjes en fietsen, klokken en uurwerken, radio’s, versterkers en verlichting, scharen en messen slijpen.

Hulp bij CoronaCheck-app! Heeft u moeite met het installeren van de CoronaCheck-app? Dan kunnen de vrijwilligers van het Repair Café u hierbij helpen. Neem daarvoor uw mobiele telefoon, DigiD en inentingsbewijs mee.

Maar ook kunnen ze klein soldeerwerk verzorgen en u helpen met vragen over uw computer en tablet.

De spaarpot staat er voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst wordt gebruikt om reparatiematerialen te kopen.

Het SWOK (stichting Welzijn Ondersteuning Krimpenerwaard) organiseert tijdens het Repair Café een gezellige creatieve middag. Daarnaast is ook de Historische Vereniging Haastrecht aanwezig. De vereniging wil graag de inwoners van Haastrecht in de gelegenheid stellen om kennis te maken met de vereniging en eventueel ter plaatse vragen te stellen of hun verhaal te doen. Er zullen historische boeken, documenten en/of foto’s aanwezig zijn.

Zondag 6 februari om 15.00 uur

Live op Zondag: The Red Strats (The Shadows Tribute)

De topmuzikanten van The Red Strats laten met hun ‘Cliff Richard’-geluid de muziek uit de sixties tot in detail herleven. Een gezellige muzikale middag rond Cliff en The Shadows om te dansen, bij te kletsen en samen te proosten op het goede leven. De middag wordt georganiseerd volgens RIVM-richtlijnen.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

The Red Strats (The Shadows Tribute)
Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 5 uur geleden
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 6 uur geleden
Afbeelding
De Spel Verhuur Centrale stopt 7 uur geleden
Afbeelding
Koeiendans in Montfoort 10 uur geleden
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 12 uur geleden
Connie Kolfschoten-Verhoef.
EHBO'ers geëerd voor inzet 14 uur geleden
Afbeelding
Evensong in Oudewater 15 uur geleden
Afbeelding
'De zorgzame buurt' start eerste pilot 17 apr, 19:00