pr

Onderlinge wedstrijden Olympia Haastrecht

Eindelijk was het dan zo ver! De afgelopen twee jaar was het niet mogelijk geweest, maar op zaterdag 18 juni vonden dan toch de jaarlijkse onderlinge gymnastiekwedstrijden van gym- en dansvereniging Olympia in Haastrecht plaats.

Wekenlang hadden de meisjes vanaf 6 jaar zich hierop voorbereid en nu konden ze hun mooiste oefeningen aan jury en publiek laten zien.

De wedstrijden zijn door het bestuur en de trainers georganiseerd en bleken een groot succes! In de vroege ochtend turnden de meisjes tot 8 jaar een individuele wedstrijd. In het tweede deel van de ochtend turnden de meisjes vanaf 8 jaar in teamverband hun wedstrijd. In totaal lieten maar liefst vijftig meiden het beste van zichzelf zien op onderdelen als brug, balk, vloer en sprong.

Het publiek, dat in groten getale aanwezig was in sporthal Concordia, applaudisseerde geregeld voor de sportieve prestaties van de gymnasten. Alle deelnemers namen na afloop en medaille en diploma in ontvangst en konden terugkijken op een geslaagde wedstrijd waarbij het plezier met elkaar voorop stond.

Meer berichten