Mireille van der Ham

Vrijdag 17 juni: laatste editie Haastrechtloop

Inschrijven kan nog tot en met 16 juni

De Haastrechtloop is een prestatieloop over een uniek parcours. Het parcours loopt over fietspaden dwars door de Haastrechtse natuur en langs het natuurgebied de Hoge Boezem. Menig hardloper, vrijwilliger én toeschouwer kan beamen dat dit een uniek evenement is met een prachtige hardloopambiance.

Tiende editie

Sinds 2013 is de Haastrechtloop een jaarlijks terugkerend evenement geworden. Met de twee coronajaren meegerekend, waarin het niet georganiseerd kon worden, is het dit jaar de tiende keer dat het plaats gaat vinden. Omdat het helaas ook de laatste keer zal zijn dat het huidige bestuur de loop organiseert, willen zij er graag een knallende afsluiting van maken, met muzikale begeleiding van Superfuif Music & Entertainment, een mooie beloning voor de lopers en vooral veel gezelligheid. Om dit allemaal mogelijk te maken hebben zij weer vele vrijwilligers enthousiast weten te krijgen, onder andere in de vorm van verkeersregelaars, EHBO’ers, drinkpost-verantwoordelijken en begeleidende fietsers.

Start en Finish

Ook dit jaar zullen zowel de start als de finish op het Concordiaplein zijn. Na de loop zal eerst de prijsuitreiking plaats vinden en voor degene die daar zin in hebben is er nog de mogelijkheid om een drankje te nuttigen in Grand Café Concordia.

Om 16.00 uur is de start van de Meester Dennis Kidsrun. Om 19.30 uur klinkt het startschot van de 5 kilometer en dan mogen om 19.35 uur de 10 kilometer lopers van start.

Mascotte Lexi

Natuurlijk is mascotte Lexi, vooral geliefd bij de kinderen, ook weer van de partij. Het belooft weer een gezellig, sportief evenement te worden.

Om aan deze prestatieloop mee te doen hoef je echt geen marathon te kunnen lopen, het is voor zowel de beginnende als gevorderde loper leuk om mee te doen. Meedoen is winnen!

Voor info en inschrijven kijk op www.haastrechtloop.nl

Mireille van der Ham

Meer berichten