<p pstyle="BODY">Kinderen konden genieten van heel veel popcorn!</p>

Kinderen konden genieten van heel veel popcorn!

(pr)

Een ton opgehaald met 170 kuub popcorn

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Vele kinderen kwamen naar het veld van FC Oudewater om een glimp op te vangen van Chahid Charak of één van de andere bekende (online) artiesten.

Natuurlijk werden er veel selfies gemaakt met de artiesten, maar ook de luxe bolides waarmee zij naar het evenement kwamen werden veelvuldig op de foto gezet. Deze artiesten kwamen Chahid helpen de 9 meter hoge popcornbak te vullen. Middels een hoogwerker werden zij met een baal popcorn naar boven gebracht. De popcornbaal werd in de bak gelost en vervolgens sprongen zij er zelf achteraan. Dit alles werd door de Youtubers gefilmd en op hun eigen kanaal geplaatst.

Ook burgemeester Danny de Vries mocht een spreekwoordelijk duik nemen in de popcornbak. Met deze wereldrecordpoging heeft Chahid maar liefst 100.000 euro op weten te halen voor een ouderlounge in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Naast deze wereldrecordpoging waren er optredens van onder andere Frans Duits en kon er gegeten worden bij de diverse foodtrucks. En er was natuurlijk heel veel popcorn!

Meer berichten