<p pstyle="BODY"><br>Wethouder Bas Lont en toezichthouder Henk Brouwer van energieoudewater.nl ondertekenen de overeenkomst waarbij de co&ouml;peratie de beschikking krijgt over het te besteden bedrag. Brouwer heeft een rolletje folie en een led-lamp meegebracht. Bestuurslid Fred van Schaik moet ook nog tekenen.</p>


Wethouder Bas Lont en toezichthouder Henk Brouwer van energieoudewater.nl ondertekenen de overeenkomst waarbij de coöperatie de beschikking krijgt over het te besteden bedrag. Brouwer heeft een rolletje folie en een led-lamp meegebracht. Bestuurslid Fred van Schaik moet ook nog tekenen.

(Otto Beaujon)

Energie Oudewater deelt uit

EnergieOudewater mag een bedrag van ruim 50.000 euro in de vorm van vouchers (tegoedbonnen) uitreiken aan eigenaren van een koopwoning in Oudewater om energiebesparende maatregelen te nemen.

Er zijn vier soorten vouchers die u kunt aanvragen via de website energieoudewater.nl. Daar vindt u de vooraarden en mogelijkheden: 100 vouchers ter waarde van € 200 voor isolatie van (een deel van) uw woning, 100 vouchers voor energie-advies en/of optimaal inregelen van uw verwarming, 25 vouchers voor energie-advies aan huis en 200 vouchers voor kleine energiebesparende maatregelen in huis ter waarde van € 50. Met deze laatste vouchers kunt u naar vrije keuze Led-lampen, een energiemeter, radiatorfolie, tochtstrip en dergelijke kopen bij BPM Snel, en materiaal ter waarde van € 50 met de voucher betalen.

Wie 't eerst komt, 't eerst maalt, dus gauw naar energieoudewater.nl.

De actie is een initiatief van de rijksoverheid, en wordt naar plaatselijk inzicht uitgevoerd door de gemeente in samenwerking met de plaatselijke energiecoöperatie.

Bij deze krant ontvangt u een enveloppe met nog meer informatie over deze actie.

Meer berichten