We zullen er alles aan doen om alle geplande activiteiten voor het  100-jarig jubileum alsnog uit te voeren.
We zullen er alles aan doen om alle geplande activiteiten voor het 100-jarig jubileum alsnog uit te voeren. M Walinga

Toch buitenconcert Ons Genoegen

Algemeen

Siem van der Burg

Woensdagavond 8 juli verzorgt Muziekvereniging Ons Genoegen een buitenconcert op het beachterras achter zalencentrum St. Joseph in Montfoort. Eindelijk kan en mag het weer! Bij mooi weer zal de jubilerende vereniging de inwoners van Montfoort alvast een beetje in vakantiestemming brengen.

De versoepelingen van de RIVM-maatregelen maken het mogelijk om buiten een concert te geven. "Eindelijk", zegt voorzitter Jan de Koning. Hij kijkt op het ogenblik al weer veel vrolijker dan op de foto. "Inmiddels zijn we wel over de teleurstelling heen, dat de viering van ons 100-jarig jubileum in het water gevallen is. Het Coronavirus gooide roet in het eten. We pakken de draad zo snel mogelijk weer op. De repetities zijn weer begonnen, de eerste optredens weer gepland en we hebben besloten het hele '100-jarig bestaan'-programma een jaar te verschuiven. We gaan ons feest in 2021 vieren. Zullen er alles aan doen om alle geplande activiteiten dan alsnog uit te voeren. 100 + 1 Is ook leuk en 101 is ook een mooi getal", zegt Jan die dit jaar al 65 jaar lid is van Ons genoegen!

In de jubileumkrant die begin dit jaar huis aan huis op de deurmat viel bij de inwoners van Montfoort werden alle festiviteiten aangekondigd. "Begin 2021 zullen we het uitgestelde programma opnieuw onder de aandacht brengen" vervolgt Jan. "Hoe we dat gaan doen bepalen we later. Reken er maar op dat alle activiteiten die we gepland hadden in 2021 op het programma zullen staan. Ook de 'Schijt je Rijk' loterij. De trekking is een jaar uitgesteld. De koe zal nu zijn werk doen op zaterdag 9 oktober 2021. Inmiddels verkochte loten blijven gewoon geldig en zijn komend jaar tijdens alle activiteiten van Ons Genoegen verkrijgbaar. We houden iedereen op de hoogte via onze Facebookpagina en onze site www.onsgenoegen-montfoort.nl ".

"Nu als eerste ons 'coronaproof beachterras'-concert op woensdagavond 8 juli. We verheugen ons er op en hopen dat heel veel Montfoortenaren dat ook doen. Vanaf 19.30 uur zullen het fanfareorkest en pretkapel ZWUP vrolijke en herkenbare muziek spelen. Genieten van muziek onder het genot van een hapje en drankje".

Afbeelding
Taizéviering in Haasrecht 1 uur geleden
Afbeelding
Kostschool in Oudewater van binnenuit 15 uur geleden
Afbeelding
Muziekduo Katakat treedt op in de soos 22 uur geleden
Afbeelding
Psalmzangavond met bovenstem in Montfoort 23 feb, 09:00
Het natuurgebied Bilwijk is niet langer toegankelijk voor honden.
Honden niet meer toegestaan in natuurgebied Bilwijk 22 feb, 19:00
Afbeelding
Benschopse vrouwen samen op weg naar Pasen 22 feb, 17:00
Afbeelding
Alle kinderen in Montfoort een zwemdiploma 22 feb, 12:00
Daphne van Kooten.
Debuut en vijfmaal goud bij Nederlandse Kampioenschappen 22 feb, 09:00