Mother feeding her baby
Mother feeding her baby Damir Cudic

Veel belangstelling voor Summerschool van KidsCentral

Algemeen

Na een succesvolle start met deze online kennisuitwisseling, biedt Gastouderbureau KidsCentral ook deze zomer weer een zgn. Summerschool.

Er zijn ongeveer twee ‘klassen’ die de komende maanden een aantal uren bezig zullen zijn met allerlei online theorie en opdrachten. Er wordt bij dit onderwijs veel gebruik gemaakt van video’s om onderwerpen uit te leggen. Naast de gastouders zijn ook ouders doelgroep van dit zomerproject. In 2019 is gestart met deze ‘school’ en dit jaar zijn er nog meer geïnteresseerden dan vorig jaar en daar zijn we blij mee. Op gemakkelijke wijze kan online kennis opgedaan worden rond onderwerpen als: gebaren van baby’s, veilige hechting, positief stimuleren van kinderen en ook de verschillen die er tussen kinderen zijn. In totaal worden 8 modules aangeboden en na toetsing sluiten we af met een certificaat. Bij KidsCentral kinderopvang heeft vorming en toerusting altijd een belangrijke rol gespeeld. En omdat voortdurend vernieuwing op dit gebied is, sluiten ze aan bij de trend van online leren. De kosten van deze Summerschool worden door KidsCentral gedragen.

Heeft u interesse in kinderopvang? Bel gerust voor een oriënterend gesprek: 0348-433025 of mail naar info@kidscentral.nl

Afbeelding
Taizéviering in Haasrecht 1 uur geleden
Afbeelding
Kostschool in Oudewater van binnenuit 15 uur geleden
Afbeelding
Muziekduo Katakat treedt op in de soos 22 uur geleden
Afbeelding
Psalmzangavond met bovenstem in Montfoort 23 feb, 09:00
Het natuurgebied Bilwijk is niet langer toegankelijk voor honden.
Honden niet meer toegestaan in natuurgebied Bilwijk 22 feb, 19:00
Afbeelding
Benschopse vrouwen samen op weg naar Pasen 22 feb, 17:00
Afbeelding
Alle kinderen in Montfoort een zwemdiploma 22 feb, 12:00
Daphne van Kooten.
Debuut en vijfmaal goud bij Nederlandse Kampioenschappen 22 feb, 09:00