Mother feeding her baby
Mother feeding her baby Damir Cudic

Veel belangstelling voor Summerschool van KidsCentral

Algemeen

Na een succesvolle start met deze online kennisuitwisseling, biedt Gastouderbureau KidsCentral ook deze zomer weer een zgn. Summerschool.

Er zijn ongeveer twee ‘klassen’ die de komende maanden een aantal uren bezig zullen zijn met allerlei online theorie en opdrachten. Er wordt bij dit onderwijs veel gebruik gemaakt van video’s om onderwerpen uit te leggen. Naast de gastouders zijn ook ouders doelgroep van dit zomerproject. In 2019 is gestart met deze ‘school’ en dit jaar zijn er nog meer geïnteresseerden dan vorig jaar en daar zijn we blij mee. Op gemakkelijke wijze kan online kennis opgedaan worden rond onderwerpen als: gebaren van baby’s, veilige hechting, positief stimuleren van kinderen en ook de verschillen die er tussen kinderen zijn. In totaal worden 8 modules aangeboden en na toetsing sluiten we af met een certificaat. Bij KidsCentral kinderopvang heeft vorming en toerusting altijd een belangrijke rol gespeeld. En omdat voortdurend vernieuwing op dit gebied is, sluiten ze aan bij de trend van online leren. De kosten van deze Summerschool worden door KidsCentral gedragen.

Heeft u interesse in kinderopvang? Bel gerust voor een oriënterend gesprek: 0348-433025 of mail naar info@kidscentral.nl

Boer Gerbrand bij zijn koeien.
Montfoortse boer plant 500 bomen en struiken 59 minuten geleden
Afbeelding
Oranjevereniging Koningin Juliana Haastrecht vierde haar 110-jarige bestaan 1 uur geleden
Afbeelding
Snelladen in Oudewater 2 uur geleden
De organisatie van de Oranjevereniging mag terugkijken op een geslaagde Koningsdag.
Koningsdag Hekendorp 3 uur geleden
Afbeelding
Anders kijken naar je gezin? gisteren
Afbeelding
Wandelchallenge van start 28 apr, 17:00
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 28 apr, 12:00
Afbeelding
Nog meer kampioenen bij volleybalvereniging Jupiter 27 apr, 17:00