Afbeelding
pr

Alle winkels SINCE'04 blijven open

Algemeen

“We hebben een bijzondere tijd achter de rug en het blijft onzeker: we weten niet hoe de wereld er volgend jaar uitziet.” Joost Middelman, eigenaar van SINCE04, is ontzettend blij dat de vijf winkels in Oudewater en Montfoort nog open zijn. Het was een onzekere tijd toen in maart de coronamaatregelen werden getroffen. “Op vrijdag vierden we de opening van de verbouwde winkel in Montfoort, op maandag gingen horeca en scholen dicht. Dat was even slikken, en dan zeg ik het netjes.”

Bedankt

De 5 winkels van SINCE04 bleven open. “Complimenten aan alle medewerkers die gewoon kwamen werken!” De klanten werden in de winkel geholpen én aan huis. Kledingboxen werden bezorgd en je kon privé winkelen buiten openingstijden. Bovendien werden veel cadeaubonnen verkocht, om later te kunnen besteden. “Ik wil alle trouwe klanten bedanken. Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen ons steunden!”

Creatief

Joost zag langzaam de aanloop van klanten weer toenemen. “In de eerste weken zagen we bijna niemand in de winkel. In april werd het gemakkelijker en vanaf mei trok het echt weer aan.” Het mooie, vindt Joost, is dat hij door de coronacrisis werd gedwongen om op een andere manier naar zijn winkels te kijken. “Hierdoor pakken we nu een aantal dingen definitief anders aan. We zijn nog beter zichtbaar op sociale media en we blijven kledingboxen thuisbezorgen.”

Korting

En dan breekt nu de Tropical Summer Sale aan! Een groot deel van de voorjaars- en zomercollectie wordt verkocht tegen een korting van 30, 40 of zelfs 50 procent. “In onze winkels vind je nog veel fraaie stuks van onze uitgebreide zomercollectie. Onze kledingstylisten staan voor je klaar om jouw stijl te vertalen naar een complete outfit.”

SINCE04. JOUW UNIEKE STIJL, JOUW KLEDINGSTYLIST.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Genieten van Musical Shrek in Oudewater 4 minuten geleden
Afbeelding
Zonovergoten Lentemarkt wordt druk bezocht 1 uur geleden
Afbeelding
Kampioenschap voor FC Oudewater 2 2 uur geleden
Afbeelding
Eerste 'Vind het live!' groot succes! 3 uur geleden
Een deel van de aanwezige leerlingen van OBS De Schakels en burgemeester Danny de Vries.
OBS De Schakels en Barbara Mary 4 uur geleden
Mevrouw Verboom omringd door verjaardagsbloemen.
Mevrouw Verboom viert een eeuw 4 uur geleden
Afbeelding
Dan maar voor de derde periode 5 uur geleden
Afbeelding
Voetbalverslagen: Slappe vertoning 5 uur geleden