Filmavond ‘De Acht Bergen’
Filmavond ‘De Acht Bergen’ Foto: pr

Deze week in Concordia

Algemeen

Donderdag 28 maart om 20.15 uur

Filmavond ‘De Acht Bergen’

Wanneer Bruno en Pietro elkaar leren kennen in een dorpje in de Italiaanse Alpen zijn ze twaalf jaar oud. Pietro is een piekerende stadsjongen en Bruno een nuchter kind van de bergen, en toch sluiten de twee een vriendschap die een leven lang zal duren. Al zijn er onderweg wel veel pieken en dalen. Mooi melancholiek drama gebaseerd op de Italiaanse roman Le otto montagne van Paolo Cognetti. Bedachtzaam en ingetogen geregisseerd door het Vlaamse filmersechtpaar Felix van Groeningen (van De helaasheid der dingen) en Charlotte Vandermeersch.

Zaterdag 30 maart om 20.15 uur

Tess Merlot

Dat het Franse chanson als geen ander genre gestalte weet te geven aan gevoelens van verdriet, geluk en nostalgie, realiseerde ook zangeres Tess Merlot zich toen zij voor het eerst haar eigen liedjes schreef.

In deze avondvullende show laat Tess Merlot het publiek kennis maken met haar nieuwe liedjes, die ze naadloos laat aansluiten op onbetwiste chansonklassiekers van onder andere Jacques Brel, Barbara, Charles Aznavour en Jean Ferrat. Dit doet ze niet alleen: ze deelt het podium met arrangeur, componist en pianist Guillaume Marcenac en een strijkkwartet, bestaande uit violisten Jenneke Tesselaar, Robert Baba en Ian de Jong (o.a. Metropool Orkest) en cellist Alex Geller (o.a. Les Misérables, Miss Saigon en Mary Poppins).

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

Maandag 1 april om 14.00 uur

Country Café Concordia

Omdat de laatste zondag van deze maand dit jaar Eerste Paasdag is, wordt Country Café Concordia verschoven naar maandag 1 april (2e Paasdag) en dit is geen grapje. De zomertijd is ingegaan en het Goudse trio Change of Key gaat haar zonnig beentje voorzetten tijdens deze muzikale middag in Theater Concordia in Haastrecht. Door alle gave gasten die de afgelopen maanden centraal stonden, is het trio weinig toegekomen aan verzoekjes van de vaste schare bezoekers en daarom staat, in deze editie het publiek centraal. Zij stellen de setlijst samen d.m.v. verzoekjes die ze kunnen kiezen, want op de dag zelf ligt er een lijst klaar waaruit een keuze gemaakt kan worden. Het is ook mogelijk om van tevoren een lijst te krijgen via mail, dit kunt u aangeven als u reserveert voor deze speciale middag.
Kaarten zijn te bestellen via 06 54918147 / info@marykee.com

Afbeelding
Tess Merlot
Country Café Concordia
Afbeelding
Fantastische opbrengst collecte Hospice 1 uur geleden
Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 18 uur geleden
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 20 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 23 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting gisteren
Afbeelding
Magenta exposeert 26 apr, 10:00
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 25 apr, 19:00
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen 25 apr, 18:00