Comedy Tunes
Comedy Tunes

Deze week in Concordia

Algemeen

Zaterdag 16 maart om 20.15 uur

Rapalje

Na drie decennia op het podium gaat Rapalje Celtic Folk Music nog altijd lachend door het leven. Als de meest bekende folkband van Nederland heeft de groep ontelbare grenzen overschreden, vele prijzen gewonnen en, gehuld in kilts, talloze avonturen beleefd. David, William en Macéal en Sebastiaan weten als geen ander hoe ze een folkfeestje moeten bouwen en veroveren keer op keer de muzikale harten van hun publiek. Bovendien is deze show niet compleet zonder de spectaculaire Ierse dans van de zusjes Rosalie en Madelief Wagenaar. Met hun snelle voetenwerk, prachtige choreografieën en sierlijke bewegingen zijn ze al regelmatig op tv geweest en zij zullen liefhebbers van groepen als Riverdance zeker versteld doen staan.

Of je nu wordt meegesleept door hun opzwepende deuntjes, geïntrigeerd raakt door hun historische flair of gewoon op zoek bent naar een onvergetelijke live-ervaring, Rapalje is een band die je niet mag missen. Ze blijven de vlaggendragers van de folk- en Keltische muziek, en hun muzikale reis is nog lang niet voorbij.

Laten we zingen, dansen en samen genieten. Laten we samen 30 jaar Rapalje vieren!

Zondag 17 maart om 15.00 uur

Comedy Tunes

Ronald Smink won in 2007 het Groningen Studenten Cabaret Festival met de jury- en publieksprijs. Ronald heeft een zeer eigen en unieke stijl, bij deze absurde Fries kan je alles verwachten.

Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn gedurfd en confronterend. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat.

Wouter Mondens stijl is toegankelijk maar scherp met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter is maandelijks te horen op Q-Music, schreef mee aan o.a. ‘Dit Was Het Nieuws’, ‘Is er een dokter in de zaal’ en was ook de publieksopwarmer voor TV-programma’s als ‘Zondag met Lubach’.

Emiel van der Logt is de headliner van deze Comedynight. Deze comedian heeft o.a. gespeeld op Lowlands. Emiel is een comedian die met een woke blik naar de wereld kijkt.

Dus kom gezellig langs!

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl

Rapalje
Afbeelding
Afbeelding
The Amazing Stroopwafels komen in Montfoort 2 minuten geleden
Met de Zonnebloem naar het winkelcentrum.
Met de Zonnebloem naar het winkelcentrum 1 uur geleden
Van de solo theatervoorstelling 'Enkeltje Holandija' het waargebeurde vluchtverhaal van Ismir Hero uit Serajevo, uit de Bosnische oorlog in 1994, was eenieder diep onder de indruk.
Enkeltje Holandija, daar word je stil van 2 uur geleden
Afbeelding
Herdenken? 7 uur geleden
Afbeelding
Gert den Houdijker blijft toeslaan, ook op Grevillers 10 uur geleden
Hannelies legt een bloemenkrans neer als nieuwe voorzitster.
Maak kennis met de nieuwe voorzitter Comité 4 en 5 mei Montfoort gisteren
Burgemeester Hans Beenakker (2e rechts) van de Krimpenerwaard bezocht het Gemaal. Hij hoorde van enkele bestuursleden het verhaal van dit bijzondere museum, waar wordt verteld hoe hier in heel laag Nederland je toch droge voeten kunt houden.
Burgemeester Beenakker bezoekt Gemaal gisteren
Betovering in Haastrecht, Zijdeweg, 29 april 06.28 uur
Foto van Emmy van Vliet uit Haastrecht gekozen als mooiste foto 8 mei, 17:00