Afbeelding

Deze week in Concordia

Algemeen

Iedereen is van harte welkom om tussen 13.30 en 16.00 uur met z’n kapotte spullen naar Theater Concordia te komen, om die ter plaatse, samen met vrijwillige reparateurs weer in orde te maken. De handige (en aardige) technische vrijwilligers van het Repair Café kunnen (kleine) reparaties uitvoeren aan allerlei defecte spullen:
- huishoudelijke apparaten, zoals koffiezetapparaten en broodroosters
- elektrisch gereedschap
- rollators, stepjes en fietsen
- klokken en uurwerken
- radio’s, versterkers en verlichting
- scharen en messen slijpen
Maar ook kunnen ze klein soldeerwerk verzorgen en u helpen met vragen over uw computer en tablet.
De spaarpot staat er voor een vrijwillige bijdrage. De opbrengst wordt gebruikt om reparatiematerialen te kopen.

Donderdag 7 december vanaf 13.30 uur

Repair Café

Formulierenfabriek

WelZijn Krimpenerwaard is weer aanwezig met de Formulierenfabriek voor inwoners die wat hulp en ondersteuning wensen bij het invullen van (digitale) formulieren. Zij krijgen de mogelijkheid om met allerlei vragen als toeslagen, kwijtscheldingen, aanmeldingen naar de Formulierenfabriek te komen. Een vrijwilliger zit hier klaar met zijn of haar laptop voor informatie en advies. Om goed en snel geholpen te worden is het belangrijk om uw DigiD en BSN bij u te hebben.

Historisch Café

Daarnaast is ook de Historische Vereniging Haastrecht aanwezig. De vereniging wil graag de inwoners van Haastrecht in de gelegenheid stellen om kennis te maken met de vereniging en eventueel ter plaatse vragen te stellen of hun verhaal te doen. Er zullen historische boeken, documenten en/of foto’s aanwezig zijn.

Zaterdag 9 december om 20.15 uur

Anouk Tribute Band

De Anouk Tribute Band is opgericht in 2008, na het zoveelste compliment aan de zangeres, dat ze de nummers van Anouk wel erg goed zong, en dat haar stem zo op die van Anouk lijkt. Zangeres Marit Knuvelder heeft toen in haar muzikale kring de beste muzikanten uitgezocht om zo een geweldige band neer te zetten. De shows staan als een huis en de band weet elke keer het publiek te overdonderen met hun enthousiasme. Stevige rocksongs worden gespeeld, zoals Everything: The Dark, R.U. Kiddin’ Me en Nobody’s Wife en de gevoelige ballads o.a. Lost, For Bitter Or Worse, I Don’t Wanna Hurt bezorgen menigeen kippenvel. Ze spelen niet alleen de cd-uitvoeringen van Anouk, maar hebben ook inspiratie opgedaan van live-versies. Zelfs het songfestivalnummer Birds staat op hun repertoire.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
The Amazing Stroopwafels komen in Montfoort 13 minuten geleden
Met de Zonnebloem naar het winkelcentrum.
Met de Zonnebloem naar het winkelcentrum 1 uur geleden
Van de solo theatervoorstelling 'Enkeltje Holandija' het waargebeurde vluchtverhaal van Ismir Hero uit Serajevo, uit de Bosnische oorlog in 1994, was eenieder diep onder de indruk.
Enkeltje Holandija, daar word je stil van 2 uur geleden
Afbeelding
Herdenken? 7 uur geleden
Afbeelding
Gert den Houdijker blijft toeslaan, ook op Grevillers 10 uur geleden
Hannelies legt een bloemenkrans neer als nieuwe voorzitster.
Maak kennis met de nieuwe voorzitter Comité 4 en 5 mei Montfoort gisteren
Burgemeester Hans Beenakker (2e rechts) van de Krimpenerwaard bezocht het Gemaal. Hij hoorde van enkele bestuursleden het verhaal van dit bijzondere museum, waar wordt verteld hoe hier in heel laag Nederland je toch droge voeten kunt houden.
Burgemeester Beenakker bezoekt Gemaal gisteren
Betovering in Haastrecht, Zijdeweg, 29 april 06.28 uur
Foto van Emmy van Vliet uit Haastrecht gekozen als mooiste foto 8 mei, 17:00