Live! op zondag Windfall
Live! op zondag Windfall Foto: pr

Deze week in Concordia

Algemeen

Vrijdag 19 januari om 20.15 uur

Annick Boer: ‘Deze is nog beter’

Annick Boer is bij het grote publiek bekend van haar vele typetjes in Kopspijkers, Kanniewaarzijn, de TV-Kantine en nu ook van Wie is de Mol? Deze tweede voorstelling is geheel van eigen hand met wederom livemuziek van Jean Louis van Dam! Over haar vorige voorstelling werd gezegd ‘Annick kan van een alledaags verhaal magisch theater maken’. Dat gaat ze ook nu weer doen. Komische conferences vol zelfspot en prachtige liedjes zullen garant staan voor een heerlijke avondje cabaret. En deze wordt nog beter!

Zaterdag 20 januari om 15.00 uur

Filmmarathon The Godfather 1 & 2 inclusief buffet

The Godfather (part 1) verscheen in 1972. Don Vito Corleone staat aan het hoofd van een maffiafamilie in New York. Als een gangster van een andere familie besluit drugs te gaan verkopen in heel New York, ontstaan er problemen. Don Vito is tegen de handel in drugs en laat dit ook blijken. Dit leidt tot een poging om hem te vermoorden. Daarna wordt één van Don Vito’s adviseurs gekidnapt, om zo z’n zoon te dwingen de drugsverkoop goed te keuren.

The Godfather (part 2) verscheen in 1974. De film vertelt het verhaal van de jonge Vito Corleone die opgroeit op Sicilië, en zich in New York weet op te werken tot een machtige gangster. Ook vertelt de film het verhaal van zijn zoon Michael, die eind jaren ‘50 probeert de ‘family business’ uit te breiden.

Zondag 21 januari om 15.00 uur

Live! op zondag Windfall

Windfall, opgericht in 1977 in Oudewater (Utrecht), heeft haar sporen na bijna 35 jaar duidelijk verdiend. Windfall is een band die bij elk optreden een enorm enthousiasme ten toon spreidt. De band voelt zich thuis op elk evenement groot of klein van opzet en is alleen tevreden over een optreden, als de bezoekers, dansers en luisteraars, een fijne middag of avond gehad hebben. Windfall heeft een breed repertoire met songs uit de jaren ‘60, ‘70 en ‘80. Zo komen er niet alleen songs van de Beatles, Hollies, Fortunes, Doobie Brothers en de Bee Gees voorbij, maar ook songs van Dusty Springfield, Pointer Sisters, Cher, Smokie en The Eagles worden niet vergeten. Verwacht een middag vol dansplezier (vooral line dance), waar de muzikale veelzijdigheid voorop staat. Uiteraard bent u ook welkom om te luisteren, gezellig te borrelen, maar vooral om te genieten!

Afbeelding
Filmmarathon The Godfather 1 & 2 inclusief buffet
Annick Boer: ‘Deze is nog beter’
Voor ouders en kinderen met een zorgvraag.
Voor ouders en kinderen met een zorgvraag 8 uur geleden
Filmavond 'Triangle of Sadness'
Deze week in concordia 15 uur geleden
De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 19 mei, 19:00
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 19 mei, 17:00
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 19 mei, 14:00
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00