Afbeelding
Foto: Siem van der Burg

Zin in het ‘Iets met Wijn’ gevoel te proeven

Algemeen

Siem van der Burg

Je hoeft geen vinoloog of kenner van wijn te zijn om lid te worden van wijnclub ‘Iets met wijn’. Het is voldoende als je van wijn kan genieten, er wat meer van wil weten en vooral als je zin hebt in gezellige avonden met andere wijnliefhebbers.

Wijnclub ‘Iets met wijn’ heeft vijfentwintig leden en bestaat uit mannen en vrouwen. De club komt zeven keer per jaar bijeen in de Hoeksteen (Noorder-Kerkstraat 1 in Oudewater), bij een wijninkoper op zijn bedrijf of een andere bijzonder locatie voor een proeverij.

Om het jaar staat er ook wijn-dag op de agenda. Dan trekt de club er een dag op uit om wat lekkere wijn te proeven op verschillenden plekken en met educatief karakter. Elke proeverij wordt georganiseerd door twee van de leden. Die bepalen samen het thema van de avond. Soms presenteren leden zelf een aantal wijnen, maar regelmatig worden kenners uitgenodigd om de clubleden kennis te laten maken met wijnen uit bepaalde landen of streken. Ook de hobby’s en interesses van de leden komen op deze manier onder de aandacht. Deze aanpak zorgt ervoor dat elke avond verrassend en interessant blijft.

In februari staat de eerstvolgende avond gepland. Aanvang 20.00 uur, einde ongeveer 23.00 uur. Heeft u zin om kennis te komen maken en te kijken of het lidmaatschap van ‘Iets met Wijn’ iets voor u is? Wij nodigen u graag uit om deze avond of een van de volgende wijn avonden het ‘Iets met wijn-gevoel’ te komen proeven. Stuur een mail naar info@ietsmetwijn.club dan informeren wij u graag over de datums van de proeverijen van het komende seizoen.

De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 7 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 9 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 12 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00