Monique in kerstsfeer als engel.
Monique in kerstsfeer als engel. Foto: Margreet Nagtegaal

Christmas & Carols zingen in Waarder met Monique

Algemeen

Margreet Nagtegaal

Zingen en kerst horen helemaal bij elkaar. Het verbindt en verhoogt de sfeer rond kerstmis. Daarom zal Monique van den Hoogen op zaterdag 16 december in het Huis van Alles in Waarder komen zingen; inmiddels voor de vierde keer worden samen met Monique allerlei kerstliederen gezongen. Kom je ook?

Na drie gezellige zangoptredens in het Huis van Alles in Waarder kon een vervolg van Zingen met Monique van den Hoogen vlak voor kerst niet uitblijven. Mensen houden van zingen. En samen zingen onder begeleiding van iemand die veel verstand van zingen heeft met een groep is erg stimulerend en leuk. Het geeft veel plezier en verbindt. En dat is nu net wat het Huis van Alles in Waarder ook voor ogen heeft met haar activiteiten. Monique van den Hoogen is dirigente, zangcoach, werkt als muziekagoog, leidt diverse koorprojecten, musicals en organiseert zangreizen. Kortom een muzikale & sociale duizendpoot uit Oudewater. Succes verzekerd!

Om alvast in kerstsfeer te komen

Monique begeleidt deze middag het zingen van kerstliederen. Op het repertoire staan liederen als Stille Nacht, Midden in de Winternacht en O Holy Night. Maar ook Jingle-bells, So this is Christmas, Mary’s Boy Child, Feliz Navidad en een medley van kerst popsongs als Last Christmas, Let it snow, I’m dreaming of a White Christmas. Het is ook mogelijk je eigen favoriete Kerstlied op te geven bij de aanmelding. Meezingen mag altijd. Luisteren is ook prima. Om een echte kerstsfeer te creëren is er glühwein en warme chocomelk. Het kaarslicht gaat natuurlijk ook aan.

Zaterdag 16 december. Deur open om 14.30 uur. Start 15.00 uur.
Meester Pieter van Vollenhovenstraat 16, te Waarder.
Kaartjes à 10 euro p.p. graag vooraf reserveren. Want vol is vol.
Geef je vandaag nog op via waarder@huisvanalles.nl

Het carillon van de St. Michielstoren laat nog steeds van zich horen.
Het carillon van de St. Michielstoren laat nog steeds van zich horen 2 uur geleden
Afbeelding
Check de locatie voor je gaat zwemmen 7 uur geleden
'WelZijn Krimpenerwaard' en 'Doortrappen Zuid-Holland'organiseren op woensdag 22 mei om 14.00 uur een gezellige theaterbijeenkomst.
Een informatie en uitdagende Verkeers-theaterquiz 10 uur geleden
Afbeelding
Oldtimer Scania's in de IJsselstreek gisteren
Afbeelding
Nationale Molendagen bij de Cabauwse molen gisteren
Afbeelding
Winkel in Oudewater en maak kans op één van de vele cadeaubonnen 10 mei, 17:00
Afbeelding
Chip en/of registreer uw huisdier 10 mei, 12:00
Afbeelding
Uit het leven gegrepen: Vrijheid 10 mei, 09:00