Afbeelding

Meditatie tijdens Advent

Algemeen

Margreet Nagtegaal

Tijdens de Advent organiseert het IKO (Interkerkelijk Kontakt Oudewater) drie keer een meditatie op de vrijdagavond om 19:15 uur in de sacristie van de Oud Katholieke kerk in de Leeuweringerstraat 12 in Oudewater. Op 1, 8 en 22 december. Iedereen is van harte welkom.

Elke meditatie is een innerlijke reis, met een onbekende bestemming. Een moment van rust en stilte te midden van het vaak drukke leven. Het thema van de meditaties is vol van verwachting. Mediteren is zowel een persoonlijk gesprek met God, als ook luisteren naar je innerlijke stem. De inleiding, lezing en stilte geven je geest de gelegenheid om met God te communiceren op een manier die voor ieder persoon anders is. Het is heel goed mogelijk dat de meditatie je verrast of aanmoedigt, uitdaagt of prikkelt. Een mooie manier om stil te staan bij de verwachting van het kerstkind en Zijn betekenis voor de wereld en ons leven. De ruimte is verwarmd en nodigt echt uit om in serene rust je tot God te keren. De meditatie duurt plus/minus 30 minuten.

Het Interkerkelijk Kontakt Oudewater nodigt u van harte uit om samen met andere gelovigen deze meditaties te komen ervaren en te beleven tijdens deze Advent.

De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 15 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 17 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 20 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00