Afbeelding
Foto: pr

Linschotense Kunstroute

Algemeen

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 juni neemt de Linschotense Kunstroute weer bezit van de oude dorpskern van Linschoten met als thema ‘Onder de scheve toren’.

Dit keer zullen zo ongeveer alle denkbare kunstvormen gepresenteerd worden door lokale amateurs, liefhebbers en professionals: van beeldende kunst tot poëzie, van literatuur tot muziek, fotografie en film. 62 beeldende kunstenaars exposeren hun werk op 23 locaties bij bewoners van de oude dorpskern die hun huis, tuin en tuinhuis daarvoor beschikbaar stellen alsook in het zalencomplex van het Kruispunt.

De centrale punten zijn de Wilde Weg en het Kerkplein dat voor de gelegenheid omgebouwd wordt tot een gezellig dorpsplein met zitjes, een bar, een podium en feestverlichting.

Vrijdagavond 2 juni om 20.00 uur is de opening in de Wilde Weg waarna om 21.00 uur op het Kerkplein de a capella groep Full House optreedt gevolgd om 22.00 uur door Dj SCRTS.

Zaterdag 3 juni zijn er van 10.00 tot 17.00 uur exposities overal in de oude dorpskern. Van 12.00 tot 14.00 uur is er op het Kerkplein een Lunchconcert met een drietal optredens van lokale koren en een popgroep. Ook zijn er van 12.00 tot 16.00 uur workshops ‘Kunst voor Kinderen’.

Het LKR-programma is gratis toegankelijk voor publiek.

Afbeelding
Deze week in Concordia 41 minuten geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 2 uur geleden
Afbeelding
Voetbalverslagen en voetbalprogramma 3 uur geleden
Afbeelding
Hoge opkomst bij de Kamerverkiezingen in Haastrecht en gehele Krimpenerwaard 17 uur geleden
Afbeelding
Stemmen tellen 18 uur geleden
Afbeelding
Aankomst in Oudewater als vanouds 19 uur geleden
Afbeelding
Horen, zien en toch zwijgen 20 uur geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 21 uur geleden