Afbeelding
Foto: pr

Linschotense Kunstroute terug in 2023

Algemeen

Op vrijdagavond 2 en zaterdag 3 juni zal er in Linschoten weer een Kunstroute plaatsvinden met als thema ‘Onder de scheve toren’.

Op vrijdagavond 2 juni zal er een openingsfeest zijn met kunstzinnige verrassingen in de Wilde Weg en een concert op een vrolijk aangekleed Kerkplein. Zaterdag 3 juni is er tussen 10.00 en 17.00 uur een reeks van exposities bij Linschotenaren die hun huis en tuin in de oude dorpskern daarvoor openstellen.

De LKR verwacht veel beeldende kunst, maar er is deze keer ook ruimte voor andere kunstvormen zoals: muziek, fotografie, film en poëzie. Op het Kerkplein krijgen lokale musici (individueel of in ensembles), dichters en ‘performers’ de kans om via een open podium zich te presenteren aan het publiek. Tenslotte worden bezoekers uitgedaagd bij te dragen aan een gezamenlijk kunstwerk met als thema ‘Onder de scheve toren’.

Oproep tot deelname

De organisatoren van de LKR roepen alle geïnteresseerden uit Linschoten en omgeving (kunstminnend of kunstmakend, amateur of professional) op om zich aan te melden via de site www.linschotense-kunstroute.nl of door een e-mail te sturen naar contact@linschotense-kunstroute.nl

Afbeelding
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 7 uur geleden
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 9 uur geleden
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 14 uur geleden
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00
Ben je benieuwd hoe het is om een muziekinstrument te bespelen?
Open Muziekochtend in de Thuishaven 17 mei, 14:00
Boezemmolen nummer 6: wieken in de wind.
Open molendag 17 mei, 12:00
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 17 mei, 09:00