Afbeelding
Foto: pr

Linschotense Kunstroute terug in 2023

Algemeen

Op vrijdagavond 2 en zaterdag 3 juni zal er in Linschoten weer een Kunstroute plaatsvinden met als thema ‘Onder de scheve toren’.

Op vrijdagavond 2 juni zal er een openingsfeest zijn met kunstzinnige verrassingen in de Wilde Weg en een concert op een vrolijk aangekleed Kerkplein. Zaterdag 3 juni is er tussen 10.00 en 17.00 uur een reeks van exposities bij Linschotenaren die hun huis en tuin in de oude dorpskern daarvoor openstellen.

De LKR verwacht veel beeldende kunst, maar er is deze keer ook ruimte voor andere kunstvormen zoals: muziek, fotografie, film en poëzie. Op het Kerkplein krijgen lokale musici (individueel of in ensembles), dichters en ‘performers’ de kans om via een open podium zich te presenteren aan het publiek. Tenslotte worden bezoekers uitgedaagd bij te dragen aan een gezamenlijk kunstwerk met als thema ‘Onder de scheve toren’.

Oproep tot deelname

De organisatoren van de LKR roepen alle geïnteresseerden uit Linschoten en omgeving (kunstminnend of kunstmakend, amateur of professional) op om zich aan te melden via de site www.linschotense-kunstroute.nl of door een e-mail te sturen naar contact@linschotense-kunstroute.nl

Afbeelding
Afbeelding
Deze week in Concordia 17 minuten geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 2 uur geleden
Afbeelding
Voetbalverslagen en voetbalprogramma 3 uur geleden
Afbeelding
Hoge opkomst bij de Kamerverkiezingen in Haastrecht en gehele Krimpenerwaard 17 uur geleden
Afbeelding
Stemmen tellen 18 uur geleden
Afbeelding
Aankomst in Oudewater als vanouds 19 uur geleden
Afbeelding
Horen, zien en toch zwijgen 20 uur geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 21 uur geleden