Mini’s team 1 v.l.n.r:Joy Verdouw, Anne-Roos Bouwmeester,Gwen van Zuilen, Alishya van Elleswijken zittend Amy Verkleij. Foto: pr

Nog meer Nog meer kampioenen bij Jupiter

Nadat twee weken geleden al drie teams van volleybalvereniging Jupiter uit Oudewater kampioen waren geworden, zijn daar op de allerlaatste speeldag van dit seizoen nog twee teams bijgekomen: een team van de mini’s en een team van de recreanten. Met maar liefst vijf kampioenenteams binnen alle gelederen van de vereniging was 2022-2023 een uiterst succesvol jaar voor Jupiter.

Mini’s Niveau 6 team 1

Deze meiden hebben in de tweede helft van het seizoen keihard geknokt voor de winst en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Op de laatste speeldag, op zaterdag 15 april, werden de laatste sets gewonnen en werden de meiden kampioen.

Dames Recreanten 3, Poule D Recreatievolleybal Utrecht

Zaterdag 15 april begon Jupiter DR3 de laatste toernooidag met twee punten voorsprong op de nummer 2 Boni DR3, met nog twee teams die op de loer lagen om tweede of zelfs eerste te kunnen worden.

De eerste wedstrijd werd gespeeld tegen De Valk DR4. De eerste set werd nipt gewonnen. Een set mag niet in een gelijke stand eindigen dus moest nog een winnend punt worden gemaakt. Jupiter DR3 was aan de serve en na een korte rally werd het winnend punt gescoord. De tweede set werd helaas verloren en hiermee liep de voorsprong van 2 punten terug naar 1 punt verschil op nr 2.

De wedstrijd tegen VTC Woerden DR5 werd met 2-0 gewonnen. De derde wedstrijd tegen Shot DR3 was een zeer ruime overwinning van 2-0, terwijl Boni DR3 ondertussen 3 setpunten had laat liggen tegen hun concurrenten OKV en Vridos. Voor de allerlaatste wedstrijd van die dag, tegen Boni DR3, was het kampioenschap al bepaald met 4 punten voorsprong. Helaas werd deze wedstrijd nipt verloren maar dat stond het kampioenschap voor Jupiter DR3 niet meer in de weg.

Dames Recreanten 3 v.l.n.r. staand:Annie van Leeuwen, Wanda van Heemskerk, Corry Roest,daarvoor: Sjaan Vergeer, Marion Ringeling, Helmy van Engelen.
Voor ouders en kinderen met een zorgvraag.
Voor ouders en kinderen met een zorgvraag 1 uur geleden
Filmavond 'Triangle of Sadness'
Deze week in concordia 8 uur geleden
De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) gisteren
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 19 mei, 17:00
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 19 mei, 14:00
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00