Drie keer op rij winst voor Dames 1 van Jupiter

Zaterdag 4 februari speelde Jupiter Dames 1 een uitwedstrijd tegen VSTS Dames 2. De vorige wedstrijd tegen deze tegenstander won Jupiter met 3-1, maar zaterdag gingen ze voor een 4-0 winst tegen het team dat laatste staat in de poule. De eerste set begon niet als gehoopt. De dames van Jupiter speelden ondermaats en werden meegesleurd in het trage spel van de tegenstander. Bij het net ontbrak de alertheid en Jupiter bouwde te weinig krachtige aanvallen op. De winst ging met een stand van 25-22 naar VSTS.

In de tweede set kwamen de dames uit Oudewater beter op gang. Meer en meer gingen ze hun eigen spel spelen. De set werd afgesloten met drie aces van Marion van den Hoogen. Zo eindigde de tweede set in winst voor Jupiter met 15-25.

De volgende set begon met een krachtige service serie van Sabine Slootweg. Hiermee bouwde Jupiter een knappe voorsprong van 1-11 op. Vanaf hier bouwde Jupiter verder, met onder andere mooie set-upjes van zowel Britt Groenewoud als invalster Simone Sonneveld wat resulteerde in mooie aanvallen, naar uiteindelijk een 17-25 winst.

De laatste set ging van start en de sfeer zat er inmiddels steeds beter in bij de speelsters. Middenspeelster Shari van der Wilk wist haar aanval goed weg te leggen in de hoeken van het veld en zo bouwde Jupiter haar voorsprong uit. Hierbij hielpen de scorende killerblocks van Vera van Eijk en Marion van den Hoogen ook erg goed. De dames van Jupiter konden de overwinning al ruiken maar het werd hen toch nog even heet onder de voeten toen het team uit Bodegraven de ‘grote punten’ bereikte. Jupiter hield ze onder de duim en pakte ook de laatste set met 20-25.

De 3-1 winst heeft de Oudewaterse dames één plekje omhoog geholpen in het klassement.

Donderdag spelen ze om 20.00 uur thuis in sporthal De Noort Syde hun volgende wedstrijd tegen Taurus DS3. Een sterke tegenstander voor de dames uit Oudewater. Komen jullie ze aanmoedigen?

De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 16 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 18 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 21 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00