MB1: van boven naar beneden en van links naar rechts:Judith van der Geer, Marije Sluijs, Jet de Wit, Renske Vermeulen,Marit van den Brink, Loes van Vliet.Melanie van Vliet, Lieke van Alphen, Anna Verkleij.
MB1: van boven naar beneden en van links naar rechts:Judith van der Geer, Marije Sluijs, Jet de Wit, Renske Vermeulen,Marit van den Brink, Loes van Vliet.Melanie van Vliet, Lieke van Alphen, Anna Verkleij. Foto: pr

Kampioenen Jupiter Oudewater

Algemeen

Met het einde van het seizoen in zicht is nu al bekend dat maar liefst vier teams van volleybalvereniging Jupiter Oudewater kampioen zijn geworden.

Dames 2

Dit door de wol geverfde team stond vorig jaar, toen het seizoen door corona als een nachtkaars uitging, ook al in de bovenste regionen van de 2e klasse. Dit jaar werd lekker doorgepakt en is er heel goed gespeeld en veel gewonnen. Met nog één wedstrijd te gaan mogen de dames zich, door een mooie 3-1 winst afgelopen donderdag tegen Castellum D2, toch al kampioen noemen. Volgend jaar komt het team uit in de 1e klasse. Zij hebben dit op eigen kracht gedaan dit jaar, maar een trainer volgend jaar zou leuk zijn. Interesse? Stuur een mail naar voorzitter@jupiteroudewater.nl

Dames 4

Dit team, dat nog niet zo lang in deze samenstelling speelt, kent een mooie mix van jong talent, kracht en ervarenheid. Onder leiding van de altijd bevlogen Ton won het team vrijwel alle wedstrijden in de 3e klasse dit jaar met 4-0. Ruim voor het einde van het seizoen was dan ook al duidelijk dat de meiden, dik verdiend, kampioen zijn geworden. Volgend jaar komen ze uit in de 2e klasse en daar wordt gehoopt op wat meer weerstand en veel leuke wedstrijden.

MB1

Dit talententeam, dat dit jaar uitkwam in Meisjes B 3e klasse, wordt getraind en gecoacht door Marjolein Vergeer, maar die is momenteel op wereldreis. Dat weerhield de meiden er echter niet van om ook de laatste wedstrijden van dit seizoen goed te spelen en het kampioenschap in de wacht te slepen. Goed gedaan meiden.

Recreanten Dames 3

Oké, het is wellicht wat prematuur om dit leuke en zeer ervaren recreantenteam ook al kampioen te noemen. Ze staan wel bovenaan, maar hebben nog een toernooizaterdag te gaan. Van de vier wedstrijdjes is de allerlaatste tegen de nummer twee, dus het wordt nog spannend. Toch heeft het bestuur er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken en daarom zijn de dames op het eindfeest (ter afsluiting van het seizoen) op zaterdag 1 april alvast gehuldigd en in het zonnetje gezet.

Dames 4: van boven naar beneden en van links naar rechts:Ton Stalvord (trainer/coach), Marloes Geurtz, Dineke Vermeulen-van der Wind,Marieke van Leeuwen, Cindy Vermeij, Melissa Benschop, Iris Duits-de Gier,Marjolein Lehmann, Rona Sluijs, Esmee den Butter, Aniek van den Hoogen(Amber Sluijs en Marjolein van der Wijngaard-Vergeer staan niet op de foto).
Dames 2: van links naar rechts, en van boven naar beneden:Ingrid Slootweg (geblesseerd), Sarina van Vliet, Cristel van der Horst,Meta Achterberg, Wanne Verweij.Cyrelle Spruijt (verlof), Sandra Spruit, Rychelle van Schaik, Vivian Streng,Nathalie van der Horst. Liggend: Marije Beukers en Veerle Goedhart.
Recreanten Dames 3: vertegenwoordigd doorAnnie van Leeuwen, Helmy van Engelenen Wanda van Heemskerk.
Voor ouders en kinderen met een zorgvraag.
Voor ouders en kinderen met een zorgvraag 1 uur geleden
Filmavond 'Triangle of Sadness'
Deze week in concordia 8 uur geleden
De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) gisteren
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 19 mei, 17:00
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 19 mei, 14:00
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00