Afbeelding
Foto: Wim de Boevere

Fraai voorjaarsconcert OBK Driebruggen

Algemeen

Op zaterdagavond 18 maart viel als vanouds weer veel te genieten van mooie muziek door muziekvereniging Oefening Baart Kunst uit Driebruggen in de PKN Gereformeerde Kerk in Waarder. Als opmaat van het grote evenement ter ere van haar 95-jarig bestaan gaf de vereniging vast een voorproefje.

Het optreden bestond uit twee blokken, het opleidingsorkest onder leiding van Frank Ohm en het grote orkest onder leiding van Mark van Mil.

Na de opening door de nieuwe voorzitter Damian Hoogendoorn en de gesproken toelichting op de stukken door Mijnie van Esschoten kon de avond losbarsten.
Het opleidingsorkest speelde een viertal fraaie stukken waaronder de muziek uit Bambi en een tweetal Jazz suites. Leuk te constateren dat de vaardigheden van het opleidingsorkest sterk in de lift zitten.
Het in ruime mate aanwezige publiek beloonde de jonge muzikanten met een groot applaus.

Na de huldiging van 12,5 jaar lidmaatschap van Hannie Haans nam het grote orkest plaats en ging de focus op een viertal stukken, waaronder de concertmars Arsenal en de prachtige en bekende muziek uit de filmhit The Godfather. Ook werd er al een voorproefje genomen op de Gospelmuziek die te horen is op het 95-jarig jubileum. Dit optreden werd beloond met een groots applaus van het publiek.

Zoals eerder genoemd vindt het 95-jarig jubileumconcert van muziekvereniging OBK Driebruggen in samenwerking met het prachtige Gospelkoor Spirit uit Rosmalen plaats op zaterdag 29 april aanstaande in het Evertshuis te Bodegraven. Vanaf heden zijn er kaartjes te bestellen op de website: www.obkdriebruggen.com

Via de regionale pers wordt er de komende tijd ruim aandacht besteed aan dit eerbiedwaardige jubileum met geschiedenis en aardige anekdotes. Hopelijk krijgt u daardoor zin om naar het jubileumconcert te komen luisteren!

De vereniging ziet er naar uit om u op 29 april in het Evertshuis te begroeten.

Afbeelding
Geslaagde 47e Zwem4daagse in het Knopenbad 27 minuten geleden
Afbeelding
Dichterbij Paulina 1 uur geleden
Afbeelding
Spaaractie met veel enthousiasme ontvangen! 2 uur geleden
Afbeelding
Opeens is het seizoen voorbij voor VVL 3 uur geleden
Afbeelding
De competitie is gespeeld; De laatste verslagen 7 uur geleden
Afbeelding
Dijk- en oeververbetering Gekanaliseerde Hollandsche IJssel Willeskop 8 uur geleden
Afbeelding
Open muziekochtend bij muziekvereniging Concordia in Haastrecht 30 mei, 17:00
Afbeelding
Suppen voor een schone IJssel 29 mei, 19:00