Afbeelding
Foto: pr

Bijzondere muziekvoorstelling in Linschoten

Algemeen

Linfano is gestart met een ‘schoolproject’. Vincent Verhage, muziekdocent bij Linfano, geeft een zestal weken les aan de leerlingen van groep 5 en 6 van de Timotheüsschool en OBS Prins Claus in Linschoten. Als afsluiting van dit project zullen de kinderen samen met het orkest van Linfano de kindervoorstelling ‘Wieger wordt wakker’ uitvoeren.

“Deze voorstelling heeft een educatief karakter”, legt Vincent Verhage uit. “Het verhaal gaat over het jongetje Wieger, hij ligt in bed en is aan het dromen over welk instrument hij bij de fanfare wil gaan bespelen. Het is lastig om te kiezen want alles lijkt even leuk! De onderdelen van het muziekstuk voeren muzikant en luisteraar langs de verschillende muziekstijlen. De kinderen zingen of spelen op verschillende instrumenten mee met de stukken en de fanfare begeleidt hen daarbij.”

Het verhaal van Wieger wordt verteld door Greetje de Jongh. Zij heeft jarenlang bij Linfano gespeeld en blijft graag op deze manier betrokken bij de vereniging. Doel van het project is de kinderen kennis te laten maken met de instrumenten van de fanfare en de veelzijdige muziek die daarbij hoort.

De uitvoeringen zijn op zaterdag 11 februari, aanvang 12.30 uur (leerlingen groep 5/6 van de Timotheüsschool) en 14.00 uur (leerlingen van groep 5/6 OBS Prins Claus), in de Brede Vaart. Alle ouders, familie en overige belangstellenden zijn van harte welkom om te komen kijken en luisteren.

Afbeelding
Corry Roest draagt Andante Uitvaartbegeleiding over aan vertrouwde gezichten 8 uur geleden
Afbeelding
Een cheque voor de jeugdbrandweer Linschoten 9 uur geleden
Afbeelding
Veel vragen omtrent tijdelijke opvang in klooster 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeente faciliteert tijdelijke opvang in Haastrecht 11 uur geleden
Afbeelding
Raadsvergadering Montfoort 12 uur geleden
Afbeelding
Gelijke spelen voor Montfoort en Haastrecht 12 uur geleden
Afbeelding
Belevingsgerichte gangen in De Wulverhorst 27 mrt., 19:00
Afbeelding
Hij was geen bezemleuner 27 mrt., 18:00