Afbeelding
pr

Deze week in Concordia

Algemeen

Vrijdag 14 oktober om 20.30 uur

Voute Bingo met Helemaal Top

Een bingoavond met voute humor, gekke prijzen, eindeloos lachen, gieren, brullen en meezingen met voute hits. Live-entertainment door Helemaal Top: Tribute to The Toppers!

In no time is de Voute Bingo telkens uitverkocht. Genoeg reden om deze hilarische avond nog een keer te programmeren! Rob van Zuijlen himself presenteert de avond en draait aan de balletjesmachine. Claudia en haar barteam zorgen voor de bitterballen, biertjes en wijntjes!

Je Voute Bingoboekje met zes speelrondes en twee extra superrondekaarten krijg je deze avond op vertoon van je ticket.

Helemaal Top speelt de tophits van vele bekende sterren. Met De Toppers als voorbeeld zingen zij medleys uit verschillende genres en voor alle leeftijden. Nederlandstalig, Engelstalig, pop, rock, kroeghits, dance, alles komt voorbij.

Kaarten zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.


Zaterdag 15 oktober om 20.00 uur
en zondag 16 oktober om 15.00 uur

Flexible Sound

Pop- en jazzkoor Flexible Sound uit Gouda presenteert: ‘De mooie held geveld’. Je bent best kwetsbaar als je op een voetstuk staat. Voor je het weet, donder je eraf. Volg de vijf hoofdpersonen van ons concert en kom tot de conclusie dat je eigenlijk geen voetstuk nodig hebt.

Flexible Sound uit Gouda zingt 35 man en vrouw sterk de sterren van de muzikale hemel. Uit het hoofd gezongen en met een passende choreografie laten ze je genieten van hun gevarieerde pop- en jazzrepertoire.

“Zoals altijd brengen we een gevarieerd repertoire van bekende en minder bekende nummers. Geniet ervan! Dat doen wij ook, samen met onze band.”

Muzikale leiding: Paul-Chris van Strien.

Pop- en jazzkoor Flexible Sound is in 1987 opgericht in Gouda en treedt ook met deze voorstelling weer op in het gezellige Concordia. Het concert stond eigenlijk gepland voor 2020, maar dat hebben we moeten uitstellen. Dat betekent dat we dus nog meer enthousiasme hebben opgebouwd.”

Kaarten zijn te bestellen via www.flexiblesound.nl

Afbeelding
Pop- en jazzkoor Flexible Sound uit Gouda.
Afbeelding
Een Luisterend Oor 1 uur geleden
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 3 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden 8 uur geleden
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00
Afbeelding
Belangrijke stap voor dierenwelzijn 9 dec., 17:00
Afbeelding
Wereldlichtjesdag Montfoort 9 dec., 12:00
Afbeelding
Bestemmingsplan 'De Bleek' waarschijnlijk in de loop van 2025 van start 8 dec., 18:00
Afbeelding
De gezonken pont van Hekendorp 8 dec., 17:00