Ton Mastwijk, Ineke Sluis en Jan Stoof zoeken opvolgers.
Ton Mastwijk, Ineke Sluis en Jan Stoof zoeken opvolgers. Siem van der Burg

Sound of Music van Treatief afgesloten met spetterende gala-avond

Algemeen

Nog een keer lekker met z’n allen meezingen en klappen voor jezelf! De Treatief cast en vrijwilligers van de Sound of Music musical keken met z’n allen in het Muziekhuis in Oudewater naar de videoregistratie van hun uitvoeringen. Het weerzien van de spelers, musici en hulptroepen was de afsluiting van een super project. Daarnaast was het ook de afsluiting van de bestuursperiode van de voorzitter en twee bestuursleden.

Feestelijke avond

De gasten zagen er feestelijk uit, chique of in galakleding. De opwinding was groot om elkaar weer te zien, jezelf te kunnen bewonderen in de videoregistratie en om lekker te feesten. Er werd naar hartenlust meegezongen en hard gelachen om foutjes of humoristische kwinkslagen die voor de spelers en regisseur opvielen maar de meeste bezoekers van de musical zijn ontgaan. Het niet uitgaan van kaarsen op het moment dat dat moest, het precies goed gaan van looplijnen die tijdens de repetities steevast fout gingen, koebellen die vielen op het moment dat het niet de bedoeling was, kapitein Von Trapp die in de laatste voorstelling een keer met Geo werd aangesproken, de sluikreclame en de vraag “is de Bentley vrij vanavond”, allemaal voorbeelden die weer tot grote hilariteit leidden.

Op zoek naar nieuwe bestuursleden

Drie leden van het bestuur nemen afscheid. Voorzitter Ton Mastwijk, secretaris Ineke Sluis en penningmeester Jan Stoof (allen met een lange staat van dienst) gaan op zoek naar vervangers. Het zal een forse uitdaging zijn om de gaten op te vullen en de prestaties van het trio te evenaren. Nieuwe bestuursleden kunnen er volgens Ton Mastwijk op rekenen dat de vertrekkende bestuursleden Treatief zeker niet in de kou laten staan en dat ze beschikbaar zijn voor advies en assistentie. Treatief moet verder! Kandidaten voor het bestuur kunnen zich melden via info@treatief.nl.

Het feest barste los

Nadat iedereen lekker had meegzongen en geklapt voor zichzelf zong de cast een door Linda de Jong geschreven bedanklied voor de vrijwilligers, het orkest, de regie, beeld- en geluidsmedewerkers en natuurlijk voor het bestuur. Daarna werd er gefeest en gedanst......en natuurlijk gespeculeerd op wie de nieuwe bestuursleden zullen zijn en welke musical er de eerstvolgende keer zal worden uitgevoerd.

Siem van der Burg

De cast van de SoM zong een bedanklied.