Afbeelding
Cees Reichard

Feestelijke uitreiking cheque voor verduurzaming clubgebouw

Algemeen

Aan het einde van dit jaar en begin volgend jaar gaat HLTC Bergvliet in Haastrecht uitvoering geven aan de verduurzaming van haar clubgebouw. In april 2022 heeft de vereniging dit project ingestuurd om deel te nemen aan de actie ‘Club van de Week’ van de Vriendenloterij.

Tot grote verrassing en vreugde van Bergvliet heeft zij de prijs in de week van 23 mei gewonnen. Dit betekent dat er een bedrag van 5.000 euro op de bankrekening van de vereniging wordt gestort. Een aantal leden van de vereniging hebben de prijs van de cheque van 5.000 euro in ontvangst mogen nemen.

Doel is om het gebouw ook in de wintermaanden tot een aangenaam en gezellig verblijf te maken. Immers de vereniging met zes tennisbanen en vier padelbanen, zal steeds meer het gehele jaar volledig opengesteld zijn voor de leden en daar hoort ook een gezellig nuttigen van een drankje bij in een verwarmd clubhuis. Voorzitter Bert van Noord vindt deze prijs een welkome aanvulling op de noodzakelijke investeringen die daarvoor nodig zijn.

Cees Reichard

Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 5 uur geleden
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 7 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 10 uur geleden
Afbeelding
Geloofsontmoeting 12 uur geleden
Afbeelding
Magenta exposeert 14 uur geleden
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 25 apr, 19:00
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen 25 apr, 18:00
Dirigente Marja Timmer dirigeert het koor.
Concert Vrouwenkoor Vita Nova in Lekkerkerk 25 apr, 17:00