Afbeelding
pr

Anjerconcert geniet stijgende belangstelling

Algemeen

Op vrijdag 3 juni organiseert de Stichting Veteranen Lopikerwaard een Anjerconcert (voorheen het Veteranenconcert) om 20.00 uur in het Fulco theater in IJsselstein.

Het concert is gratis toegankelijk voor veteranen en één introducé. Niet-veteranen kunnen tegen betaling van 10 euro genieten van ‘a Summer Road Trip’.

Veteranen kunnen hun gratis kaarten bestellen via info@veteranen-lopikerwaard.nl (maximaal twee p.p.). Betalende bezoekers kunnen hun kaarten reserveren bij de kassa van het Fulcotheater, Overtoom 1 in IJsselstein of telefonisch op 030-6884230.

Wilt u eens kennis maken met een veteraan en daar eens mee willen praten, dan is een bezoek aan dit fantastisch concert daar een mooie gelegenheid voor. Onder de toepasselijke naam ‘A Summer Road Trip’ toert Orkest Koninklijke Luchtmacht deze zomer door Nederland. Door het aanbieden van een gevarieerd programma met muziek van onder anderen Gloria Estefan, de Lion King met top vocalisten uit eigen orkest en de vocalisten Natasja den Toon en Lo van Gorb, hoopt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en de Stichting Veteranen Lopikerwaard een bijdrage te kunnen leveren aan het verder bewerkstelligen van de maatschappelijke waardering.

De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 4 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 6 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 9 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00