Afbeelding
pr

Anjerconcert geniet stijgende belangstelling

Algemeen

Op vrijdag 3 juni organiseert de Stichting Veteranen Lopikerwaard een Anjerconcert (voorheen het Veteranenconcert) om 20.00 uur in het Fulco theater in IJsselstein.

Het concert is gratis toegankelijk voor veteranen en één introducé. Niet-veteranen kunnen tegen betaling van 10 euro genieten van ‘a Summer Road Trip’.

Veteranen kunnen hun gratis kaarten bestellen via info@veteranen-lopikerwaard.nl (maximaal twee p.p.). Betalende bezoekers kunnen hun kaarten reserveren bij de kassa van het Fulcotheater, Overtoom 1 in IJsselstein of telefonisch op 030-6884230.

Wilt u eens kennis maken met een veteraan en daar eens mee willen praten, dan is een bezoek aan dit fantastisch concert daar een mooie gelegenheid voor. Onder de toepasselijke naam ‘A Summer Road Trip’ toert Orkest Koninklijke Luchtmacht deze zomer door Nederland. Door het aanbieden van een gevarieerd programma met muziek van onder anderen Gloria Estefan, de Lion King met top vocalisten uit eigen orkest en de vocalisten Natasja den Toon en Lo van Gorb, hoopt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en de Stichting Veteranen Lopikerwaard een bijdrage te kunnen leveren aan het verder bewerkstelligen van de maatschappelijke waardering.

Afbeelding
Corry Roest draagt Andante Uitvaartbegeleiding over aan vertrouwde gezichten 8 uur geleden
Afbeelding
Een cheque voor de jeugdbrandweer Linschoten 9 uur geleden
Afbeelding
Veel vragen omtrent tijdelijke opvang in klooster 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeente faciliteert tijdelijke opvang in Haastrecht 11 uur geleden
Afbeelding
Raadsvergadering Montfoort 12 uur geleden
Afbeelding
Gelijke spelen voor Montfoort en Haastrecht 12 uur geleden
Afbeelding
Belevingsgerichte gangen in De Wulverhorst 27 mrt., 19:00
Afbeelding
Hij was geen bezemleuner 27 mrt., 18:00