Afbeelding

Stichting Veteranen Lopikerwaard begint met de Veteranenborrel

Algemeen

Door het coronavirus heeft de Stichting Veteranen Lopikerwaard (SVL), evenals vele organisaties, haar activiteiten moeten opschorten. Diverse activiteiten in het kader van 75 jaar vrijheid werden daardoor noodgedwongen doorgeschoven naar 2021. De SVL hoopt op vrijdag 4 juni 2021 het tweejaarlijks Anjerconcert (voorheen het veteranenconcert) in IJsselstein te kunnen organiseren.

Op zaterdag 26 september wordt gestart met de veteranenborrel in café 'In het Witte Paard' in Cabauw, Cabauwsekade 42 in Lopik. Met de uitbater zijn alle Covid-19-maatregelen doorgenomen en samen met het bestuur van de SVL zullen zij er zorg voor dragen dat deze regels nageleefd worden. De borrel begint om 16.00 uur en eindigt zoals gebruikelijk om 18.00 uur. Veteranen uit de Lopikerwaard die graag naar de borrel toe willen en er zelf moeilijk kunnen komen kunnen gratis gehaald en gebracht worden. U kunt daarvoor voor donderdag 24 sept.bellen met nummer 06 -11834054. Wij hopen u op 26 september te mogen verwelkomen.

Na Lopik is Montfoort aan de beurt. Op 28 november is daar de volgende veteranenborrel. De veteranenborrel is toegankelijk voor Veteranen en hun partners en andere belangstellenden die graag een keer met een veteraan van gedachten wil wisselen.

Afbeelding
Team Puzzelpoezen.
Puzzelkampioenschap in Dorpshuis De Vaart 5 uur geleden
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 6 uur geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 7 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 8 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 8 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 11 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 13 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 16 uur geleden