Afbeelding

Stichting Veteranen Lopikerwaard begint met de Veteranenborrel

Algemeen

Door het coronavirus heeft de Stichting Veteranen Lopikerwaard (SVL), evenals vele organisaties, haar activiteiten moeten opschorten. Diverse activiteiten in het kader van 75 jaar vrijheid werden daardoor noodgedwongen doorgeschoven naar 2021. De SVL hoopt op vrijdag 4 juni 2021 het tweejaarlijks Anjerconcert (voorheen het veteranenconcert) in IJsselstein te kunnen organiseren.

Op zaterdag 26 september wordt gestart met de veteranenborrel in café 'In het Witte Paard' in Cabauw, Cabauwsekade 42 in Lopik. Met de uitbater zijn alle Covid-19-maatregelen doorgenomen en samen met het bestuur van de SVL zullen zij er zorg voor dragen dat deze regels nageleefd worden. De borrel begint om 16.00 uur en eindigt zoals gebruikelijk om 18.00 uur. Veteranen uit de Lopikerwaard die graag naar de borrel toe willen en er zelf moeilijk kunnen komen kunnen gratis gehaald en gebracht worden. U kunt daarvoor voor donderdag 24 sept.bellen met nummer 06 -11834054. Wij hopen u op 26 september te mogen verwelkomen.

Na Lopik is Montfoort aan de beurt. Op 28 november is daar de volgende veteranenborrel. De veteranenborrel is toegankelijk voor Veteranen en hun partners en andere belangstellenden die graag een keer met een veteraan van gedachten wil wisselen.

Afbeelding
Afbeelding
Geslaagde 47e Zwem4daagse in het Knopenbad 10 minuten geleden
Afbeelding
Dichterbij Paulina 1 uur geleden
Afbeelding
Spaaractie met veel enthousiasme ontvangen! 2 uur geleden
Afbeelding
Opeens is het seizoen voorbij voor VVL 3 uur geleden
Afbeelding
De competitie is gespeeld; De laatste verslagen 7 uur geleden
Afbeelding
Dijk- en oeververbetering Gekanaliseerde Hollandsche IJssel Willeskop 8 uur geleden
Afbeelding
Open muziekochtend bij muziekvereniging Concordia in Haastrecht 30 mei, 17:00
Afbeelding
Suppen voor een schone IJssel 29 mei, 19:00