Afbeelding
pr

Anjerconcert

Algemeen

Het orkest van de Koninklijke Luchtmacht komt naar IJsselstein voor het Anjerconcert 2022. Onder de toepasselijke naam ‘a Summer Road Trip’ toert het orkest van de Koninklijke Luchtmacht door het land. Het is weer zomer, de zon heeft de corona verdrongen en mensen zoeken elkaar weer gezellig op.

Het bestuur van de Stichting Veteranen Lopikerwaard is er in geslaagd het orkest van de Koninklijke Luchtmacht te contracteren voor het tweejaarlijkse Anjerconcert dat speciaal voor de veteranen uit de Lopikerwaard wordt georganiseerd. Het concert vindt traditiegetrouw plaats in het Fulcotheater in IJsselstein en wel op vrijdag 3 juni. De aanvang is om 20.00 uur.

Het geweldige orkest staat onder de inspirerende leiding van chef-dirigent majoor Patrick Curfs en wordt versterkt door de al even geweldige vocalisten Natasja den Toon en Lo van Gorb. Het orkest brengt een gevarieerd programma ten gehore met muziek van onder andere Zucchero, Chick Corea, de Lion King en Gloria Estefan. Dit boeiende programma maakt in de ogen van velen de zomerse sfeer compleet. Het bestuur van de Stichting Veteranen Lopikerwaard nodigt dan ook in het bijzonder de in de Lopikerwaard woonachtige veteranen uit hun kaarten snel te reserveren. Het concert is voor de veteranen inclusief een introducé per veteraan gratis toegankelijk.

Per veteraan kunnen er maximaal twee gratis kaarten gereserveerd worden. Reserveren kan via info@veteranen-lopikerwaard.nl. Geïnteresseerde niet-veteranen zijn ook van harte welkom en kunnen tegen betaling van e 10,- kaarten bij de kassa van het Fulcotheater reserveren of via de website www.fulcotheater.nl. Alle bezoekers worden met een kop koffie of thee welkom geheten. Het bestuur van de Stichting Veteranen Lopikerwaard hoopt dat veel veteranen en belangstellenden gebruik zullen maken van deze uitnodiging.

Afbeelding
Kent u een sterke powervrouw 2 uur geleden
Afbeelding
Bij WDS moet je wel op tijd komen 3 uur geleden
Een oorkonde voor Huib Dolleman en Ties Bode uitgereiktdoor de wethouder van Sneek.Beide mannen gewoon in 'werkkleding'.
Wat je biedt moet je betalen (2) 21 uur geleden
Afbeelding
Aan gene zijde 4 mrt, 12:00
Afbeelding
Orde op zaken! 3 mrt, 17:00
Afbeelding
Nieuwe openingstijden Bibliotheek Linschoten 3 mrt, 12:00
Afbeelding
Renovatie bedieningsgebouwtje Cosijnbrug in Oudewater 2 mrt, 17:00
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Amnesty 2 mrt, 12:00