Afbeelding

Veteranen ontmoeten elkaar in Montfoort

Algemeen

Op zaterdag 14 mei organiseert de Stichting Veteranen Lopikerwaard weer haar traditionele tweemaandelijkse Veteranen ontmoetingsborrel. Deze keer in café De Plaats aan de Plaats 2 in Montfoort.

Tijdens deze bijeenkomsten hebben veteranen elkaar vaak veel te vertellen over hun ervaringen tijdens hun missies, of over de huidige ontwikkelingen. Het is een sociaal geburen waarin de ontmoeting centraal staat. Deze is ook toegankelijk voor geïnteresseerde niet-Veteranen. Wilt u gewoon eens kennismaken met een veteraan en bent u geïnteresseerd in zijn of haar verhaal, er zijn namelijk ook vrouwelijke veteranen, dan bent ook u van harte uitgenodigd.

Veteranen kunnen tijdens de ontmoetingsborrel ook hun wensen kenbaar maken over wat ze graag zouden willen dat het bestuur van de Stichting Veteranen Lopikerwaard voor hun gaat organiseren. Bij de organisatie van activiteiten houdt het bestuur rekening met de wensen en behoeften van de veteranen zelf. Ook probeert het bestuur hulpverleners als huisartsen e.d. te interesseren voor de positie van veteranen in de samenleving. Zij zijn dan ook van harte welkom op de Veteranen ontmoetingsborrel.

Het bestuur hoopt dan ook dat, nu alles weer mag en kan, op 14 mei weer veel veteranen en belangstellenden in Café De Plaats te mogen ontmoeten.

Verder meldt het bestuur nog dat er op 3 juni in het Fulco Theater in IJsselstein het twee jaarlijks Anjerconcert (voorheen het veteranenconcert) wordt georganiseerd met dit keer met medewerking van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Het Anjerconcert is speciaal georganiseerd voor de Veteranen, die gratis entree hebben. Tegen betaling van 10 euro zijn ook niet-Veteranen van harte welkom bij dit concert.
Nadere informatie over het Anjerconcert volgt binnenkort.

In augustus werd begonnen met de mozaïekbank voor Waarder.
Onthulling mozaïekbank Waarder 16 minuten geleden
Afbeelding
Paasconcert in Benschop 2 uur geleden
Detail van de onderwijstentoonstelling in het Stadsmuseum.
Stadsmuseum opent nieuwe expositie 4 uur geleden
Een volle zaal met veel belangstellenden op de 'publieke tribune'.
Raadsinformatieavond over 't Bakkershuis trekt volle zaal 6 uur geleden
Afbeelding
Oecumenische Paaswake 7 uur geleden
Team Puzzelpoezen.
Puzzelkampioenschap in Dorpshuis De Vaart 20 uur geleden
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 21 uur geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 22 uur geleden