pr

Stadspark Montfoort wordt weer een sport- en pretpark !

Aankomend weekend vindt in het Stadspark van Montfoort na 3 jaar weer een grootse editie van ‘Pret in het Park’ plaats. De organisatie is in handen van de Stichting Tent Activiteiten Montfoort (STAM) samen met diverse andere Montfoortse verenigingen.

Zaterdag 20 mei organiseert Volleybal vereniging De Valk een buiten volleybaltoernooi. Vanaf 10.00 uur spelen de jeugdteams hun wedstrijden tegen andere volleybalverenigingen uit de regio. Vanaf 13.00 uur start het open toernooi voor senioren. Leuk om te kijken maar nog leuker om zelf mee te doen met je vriendenteam, vereniging, buurt of bedrijf. Om 17.00 uur start de BBQ. Er is een luchtkussen aanwezig en in en rond de STAM tent is een hapje en drankje verkrijgbaar. Aanmelden kan nog steeds via: www.pretinhetpark.nl of www.volleybaldevalk.nl.

Zondag 22 mei maken de STAM gasten (sponsoren en vrijwilligers) van het stadspark voor 1 dag een groot pretpark. Om 10.00 uur gaan de eerste attracties open en is er koffie op het parkterras. Volwassenen betalen geen entree, de kinderen vanaf 1 jaar betalen e 7,50 en krijgen daarvoor een polsbandje dat toegang geeft tot alle attracties en spellen. Naast onder meer de trampoline, sweeper, lasergamen, klimmuur, kano’s, BMX fietsen en de kinderboerderij zijn ook de voetbal, tennis-, badminton-, muziek- en dansverenigingen uit Montfoort present met demonstraties en clinics. Ook kan men schminken bij de VOM, blussen bij de jeugdbrandweer, kano varen in de gracht en rijdt er een treintje door het stadspark. Bij iedere attractie kunnen de kinderen afstempelen en na het afronden van 10 van de meer dan 20 onderdelen ontvangen de deelnemers iets lekkers. Kinderen tot 4 jaar kunnen in de aparte Ukkies hoek terecht met een ballen bak, speelkasteel en de zweefmolen. Voor de (groot)ouders staan er tafels en banken en is er wat te eten en drinken. Kortom een leuke dag voor het hele gezin. Bij mooi weer zijn er waterattracties; dan dus zwemkleding meenemen! Meer info en online tickets www.pretinhetpark.nl / www.montfoorttickets.nl of www.facebook.com/stamtent

Meer berichten