Afbeelding

Dit jaar weer ‘Pret in het Park’

Algemeen

De STAM tent staat in het weekend van 9-10-11 juli weer ouderwets in het Stadspark. Op vrijdag 9 juli organiseert de Stichting Woerdens Techniek Talent de 2e editie van Techniek in de Tent. Kinderen van groep 7 en 8 kunnen onder schooltijd bij een tiental Montfoortse bedrijven zelf ervaren hoe leuk werken in de techniek is.
Op zondag 11 juli is er van 09.00 tot 13.00 een Mini Pret in het Park voor alle peuters, kleuters en kinderen t/m groep 5 van de basisschool.

De organisatie verzoekt om vooraf een toegangskaartje te kopen via www.pretinhetpark.nl Met het e-ticket van e 5,- krijgen de kinderen bij de ingang een polsbandje waarmee ze op alle luchtkussens en in de draaimolen mogen. De ouders mogen gratis naar binnen.

Pret in het Park

Als de ouders onderling goed 1,5 meter afstand houden dan ziet het er naar uit dat op zondag 12 september samen met VOM, Scouting en vele andere verenigingen een ouderwets grote editie van Pret in het Park georganiseerd kan gaan worden. Dan natuurlijk weer voor alle kinderen maar nu eerst aanstaande zondag dus een mini editie voor de kids t/m groep 5.

 Ze hebben er weer een gezellig avond van gemaakt in het Cultuurhuis.
Taalcafé 5 uur geleden
Afbeelding
Ingezonden Van de Sande 7 uur geleden
Het echtpaar Kok met burgemeester Laurens de Graaf.
Koninklijke onderscheiding voor het echtpaar Kok-van Zuijlen in Polsbroek gisteren
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Linschoten 3 mei, 14:00
Afbeelding
Open ochtend Hospice De Mantelmeeuw 3 mei, 12:00
Afbeelding
Voetbalprogramma 3 mei, 10:00
Afbeelding
Orgelbespeling in Oudewater 3 mei, 09:00
Twee Montfoortse studentes van het Kalsbeekcollege, Julia Groen en Gwen Hoogenboom, zetten zich in voor een 4-5 mei glossy.
Montfoortse studenten vertellen oorlogsverhalen in 4/5 Mei glossy 2 mei, 19:00