Afbeelding

Veteranen ontmoetingsborrel weer van start

Algemeen

De Stichting Veteranen Lopikerwaard gaat na een coronapauze van bijna twee jaar weer van start met de tweemaandelijkse Veteranenontmoetingsborrel. Deze keer met een lezing over het nieuwste en modernste jachtvliegtuig van de koninklijke luchtmacht, de F-35.

De veteranenactiviteiten kunnen gelukkig weer georganiseerd worden voor de veteranen en ook voor geïnteresseerden. Op zaterdag 26 maart wordt afgetrapt met de veteranenontmoetingsborrel in het Stadshotel Van Rossum, Meulmansweg 33M, in Woerden. U bent welkom vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur. De entree voor deze ontmoetingsborrel is ook nu weer gratis.

Tijdens de borrel zal kolonel André van Nispen een lezing verzorgen over de Joint Strike Fighter (JSF), ook bekend als de F-35. Kolonel van Nispen is projectleider voor de aankoop van de F-35. Tijdens de ontmoetingsborrel worden de aanwezigen ook bijgepraat over het project Witte Anjerperkjes die in iedere Lopikerwaard gemeente zullen worden aangelegd. De ontmoetingsborrel is een uitgelezen moment om ervaringen uit te wisselen tussen veteranen en voor niet-veteranen die, in het kader van de maatschappelijke waardering, kennis kunnen maken met veteranen.

Het bestuur van de Stichting Veteranen Lopikerwaard hoopt weer veel veteranen te mogen ontvangen. Het is ook een mooie gelegenheid om met elkaar te spreken over de oorlog in Oekraïne en de gedachten en herinneringen die dat bij eenieder oproept.

Afbeelding
Dichterbij Paulina 2 minuten geleden
Afbeelding
Spaaractie met veel enthousiasme ontvangen! 1 uur geleden
Afbeelding
Opeens is het seizoen voorbij voor VVL 2 uur geleden
Afbeelding
De competitie is gespeeld; De laatste verslagen 6 uur geleden
Afbeelding
Dijk- en oeververbetering Gekanaliseerde Hollandsche IJssel Willeskop 7 uur geleden
Afbeelding
Open muziekochtend bij muziekvereniging Concordia in Haastrecht gisteren
Afbeelding
Suppen voor een schone IJssel 29 mei, 19:00
Afbeelding
Klimop 29 mei, 17:00