Afbeelding

Veteranen ontmoetingsborrel weer van start

Algemeen

De Stichting Veteranen Lopikerwaard gaat na een coronapauze van bijna twee jaar weer van start met de tweemaandelijkse Veteranenontmoetingsborrel. Deze keer met een lezing over het nieuwste en modernste jachtvliegtuig van de koninklijke luchtmacht, de F-35.

De veteranenactiviteiten kunnen gelukkig weer georganiseerd worden voor de veteranen en ook voor geïnteresseerden. Op zaterdag 26 maart wordt afgetrapt met de veteranenontmoetingsborrel in het Stadshotel Van Rossum, Meulmansweg 33M, in Woerden. U bent welkom vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur. De entree voor deze ontmoetingsborrel is ook nu weer gratis.

Tijdens de borrel zal kolonel André van Nispen een lezing verzorgen over de Joint Strike Fighter (JSF), ook bekend als de F-35. Kolonel van Nispen is projectleider voor de aankoop van de F-35. Tijdens de ontmoetingsborrel worden de aanwezigen ook bijgepraat over het project Witte Anjerperkjes die in iedere Lopikerwaard gemeente zullen worden aangelegd. De ontmoetingsborrel is een uitgelezen moment om ervaringen uit te wisselen tussen veteranen en voor niet-veteranen die, in het kader van de maatschappelijke waardering, kennis kunnen maken met veteranen.

Het bestuur van de Stichting Veteranen Lopikerwaard hoopt weer veel veteranen te mogen ontvangen. Het is ook een mooie gelegenheid om met elkaar te spreken over de oorlog in Oekraïne en de gedachten en herinneringen die dat bij eenieder oproept.

Een volle zaal met veel belangstellenden op de 'publieke tribune'.
Raadsinformatieavond over 't Bakkershuis trekt volle zaal 1 uur geleden
Afbeelding
Oecumenische Paaswake 2 uur geleden
Team Puzzelpoezen.
Puzzelkampioenschap in Dorpshuis De Vaart 15 uur geleden
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 16 uur geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 17 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 17 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 18 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 21 uur geleden